Bella snakker om å få nok appell Sleep

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore15

Mamma forteller meg alltid – vanligvis når hun prøver å kamme en knute ut av frakken min eller gi meg et bad – at det er en pris som skal betales for å være så vakker. Det er mange fordeler også, og en av dem er at jeg normalt kan sovne nesten når som helst, og hvor som helst jeg vil. Ofte sovner jeg til og med når jeg ikke vil, og jeg prøver å holde meg våken, så jeg ikke vil savne noe. Så hvor mye sover hunder? Du kan bli overrasket!

Søvnkravene til enhver kjæledyrhund vil avhenge mye av dens alder og størrelsen. Små hunder som meg har en tendens til å sove færre timer enn store hunder, og valper og eldre vil sove mye mer enn voksne hunder. Vi har høyere metabolismer enn mennesker gjør, noe som krever mye mer søvnig tid. Forskjellen er imidlertid at hunder vil sove i flere korte perioder og deretter være våkne i flere korte perioder mens mennesker vil være våken i en lang periode på 12-15 timer i strekk og deretter sove for balansen.

Fordi hunder bruker kortere intervaller i søvn, får de ikke være i den dype REM -scenen så lenge. Det antas at hunder får så lite som 10% av den søvnige tiden i REM. Mennesker, på den andre labben, bruker så mye som 20-25% av den søvnige tiden i Rem. Hunder drømmer, og vil rykke, knurre, sutre og gjøre bevegelser med beina som om de løper.

Ernæring spiller en stor rolle i hundens søvnrutiner også. Et kosthold av dårlig kvalitet vil ikke gi kjæledyrhunden din drivstoffet for energien han trenger for å være aktiv. Jeg leder et veldig travelt liv som Pombassador i Sør -California Pomeranian Rescue; Jeg gjør mye frivillighet for veldedighet, gjør Pawsonal opptredener for innsamling, deltar på en og annen tøyt, og jeg får reise til mange forskjellige steder. Den travle timeplanen min kan være krevende, så mamma må sørge for at jeg får et balansert kosthold med vitaminer og rikelig med appell søvn, slik at jeg alltid kan ta med meg A-spillet hvor som helst jeg går.

På slutten av hver dag er det ikke noe bedre enn å kunne krølle seg sammen i min elskede sokkemiseng for en god natts søvnig tid!

Kjærlighet,

Bella

Pet Dog Behaviour