Hvordan velge den beste hundemat for din Golden Retriever

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er omtalt i dette innlegget.
Du elsker det gyldne og vil ha det som er best for ham. Men det er så mange valg.
Pet Food -industrien har eksplodert de siste årene.
Det er så forvirrende når du går til dyrebutikken eller ser online for å velge en bestemt mat til din spesielle valp.
Selvfølgelig er det mye mer enn en mat som vil hjelpe hjørnetannen din til å vokse ordentlig, være sunn og trives.

Jeg vil snakke om noen av de mest essensielle elementene du må vurdere når jeg velger god mat.
Jeg vil også anbefale noen matvarer som har blitt høyt rangert for hunder med store raser.
Husk at hvis du har tenkt å bytte hjørnetann til et nytt kosthold, gjør det i løpet av syv til 10 dager for å unngå å unngå tarmoppfall eller diaré.
Typer matvarer
Hovedtypene av kommersiell mat er tørr, fuktig, dehydrert og frisk.

Jeg vil snakke om typer tørr mat, da de er de mest populære og kostnadseffektive. Som en storrashund vil det ta mye fuktig mat å mate en gylden riktig.
Dry Kibble kan også bidra til å holde tennene til gylden din renere på grunn av den slitende naturen.
Hvorfor betyr ingrediensene i en mat?
Selvfølgelig er din gyldne en svært intelligent og omgjengelig hund. Han er veldig elskelig og alle er hans venn.
Dessverre har Goldens en forekomst med høyere enn gjennomsnittet av kreft. Tallrike faktorer, inkludert genetikk og ernæring, identifiserer hundens helse.
Alle hunde matvarer er regulert av Food and Drug Administration (FDA). De bør også oppfylle Association of American Feed Control Official (AAFCO) næringsstandarder for passende livsfase.
Men Aafco Canine Food -næringsprofiler består bare av minimumsverdier for alle næringsstoffer som kreves av hunder og maksimale verdier for bare noen få næringsstoffer som kan være giftige hvis de konsumeres i overdreven mengder.

Så lenge en mat oppfyller minimum næringsverdier som er uttrykt i profilene, og ikke overskrider maksimale verdier, kan den merkes som komplette og balanserte.
Men selv med en slik regulering er ikke alle matvarer skapt like.
Å mate en mat med ingredienser av lav kvalitet kan bidra til kronisk betennelse og overvekt. og kronisk betennelse kan bidra til leddgikt, diabetes, kreft og infeksjon.
Mat burde lages av sunne, naturlige ingredienser uten fyllstoffer, biprodukter eller syntetiske tilsetningsstoffer.
De burde være rike på dyrekilder av høy kvalitet som fjærkre, kjøtt og fisk. De burde også navngi de spesielle proteinkildene som kylling, and, storfekjøtt, lam, ikke en generisk “kjøtt” -etikett.
Våre elskede Goldens er en av rasene mange som sannsynligvis vil bli overvektige. Kvaliteten og mengden mat matet så vel som mengden trening som gylden din mottar er alle elementer som identifiserer om han vil bli overvektige.

Hvis hjørnetannen din blir overvektig, kan du til og med spørre veterinæren om reseptbelagte vekttap dietter.
Det er visse krav mat burde oppfylle. Merck veterinærhåndboken sier at voksne hunder krever minimum 18 prosent av proteinet i diettene sine, mens valper krever minst 22 prosent protein.
En god mat burde inkludere sunt kjøtt og fett. De burde også inkludere frukt og grønnsaker. Og selvfølgelig riktig blanding av vitaminer og mineraler for optimal helse.
Naturlige konserveringsmidler som tocoferoler (vitamin E), vitamin C eller rosmarinekstrakt burde brukes i stedet for syntetiske.
Forsikre deg også om at hundens mat er merket som “komplett”, ikke “gratis.” En mat som er merket komplementær, må ha ting som et protein som er lagt til det for å være ernæringsmessig komplett.
Hva krever hunder med storras som Goldens?
Store raser og valper har forskjellige ernæringskrav enn små raser gjør.

De vokser mye raskere enn raser som er små eller mellomstore som voksne.
Golden Retriever valper har større risiko for å utvikle en forkrøplende form for hoftesykdom hvis den mates en diett som inneholder for mye kalsium.
Det er viktig at de som valper har matet et kosthold spesielt for valper med stor rase.
Golden Retriever valper slutter ikke å vokse før de er 12 til 24 måneder gamle. Så det er viktig å ikke bytte til en voksenformel for tidlig.
Voksne Goldens kan mates alle kibble av høy kvalitet eller en kibble spesielt for hunder med store raser.
I følge American Veterinary Medical Association (AVMA) har hunder med stor rase kortere levetid enn deres mindre kolleger og kan betraktes som seniorer når de er fem eller seks år gamle.
I 2018 kunngjorde FDA en undersøkelse av rapporter om at det å spise visse kjæledyrmat – hovedsakelig denullnull