Kan katter spise reker? 5 poeng å tenke på for Cat’s Health and Wellness

rovdyr uavhengig av kjønn eller alder må mates kjøtt som en del av deres rutinemessige dietter. Det har ikke noe å si om det er storfekjøtt, fjærkreand eller noen form for annet kjøtt som kan katter spiser reker er den viktigste kilden til viktig ernæring.

En god del feline matprodusenter velger å erstatte den viktigste kjøttkomponenten med fisk, for eksempel makrell samt laks, eller tilsette fiskekjøtt i oppskriften på en ekstra smak i tillegg til et næringsøkning. Indikerer dette at katter kan spise sjømat som ligner reker?

Ja, det er sunt for felines å konsumere. Feline kan også spise reker.

Kan katter spise reker?

I tillegg er de veldig næringsrike, så vel som deilige. Av programmet er det politikk som skal overholdes når du mater reker til kjæledyret ditt. Det er noen elementer i rekene som ikke passer for katter å konsumere.

Det er ikke så bra som er langt på vei til å forestille seg at katter som reker på grunn av deres forbindelse med å spise fisk. Katter kan like smaken av fisk så vel som reker, men er det en grunn til å tro at det er risikofritt for dem å spise den?

Ja! Reker er risikofri for katter å konsumere, men det er noen aspekter å vurdere.

Katter kan glede seg over rekene. Enkel kokt reke uten krydder eller krydder er en velsmakende kalori, men høyt proteinsnacks for katter. Halen så vel som skallkrav for å bli eliminert, da de kan forårsake tarmhindringer.

Sørg for å overholde retningslinjene til vår veterinærgodkjente CATs kostholdsplan, siden også mye reker kan øke blodkolesterolnivået og øke blodtrykket.

Mange mennesker tror at reker kan være på noen form for måte, giftig eller farlig for katter. Det er ikke, i tilfelle det ikke er muggent, gammel eller på annen måte ikke er passende å konsumeres.

Hva er den aller beste tiden å bruke reker for katter?

Reker er en deilig mat med lite kaloriinnhold som er rik på protein. Katter er ikke bare i stand til å trygt ta inn reker, de er også i stand til å svare godt på aromaen og smak.

Selv om det er en kilde til antioksidanter så vel som næringsstoffer som B12, selen, så vel som omega-3, er det ikke et passende alternativ for et måltid.

Reker er en uvanlig velsmakende så vel som velsmakende godbit med tanke på at den er fullpakket med kolesterol så vel som natrium som kan føre til vekten til en person, forstoppelse så vel som andre helse- og velværeproblemer for kjæledyret ditt.

Hva kan du levere felinen din med reker?

Her er den grunnleggende informasjonen om hva du skal gjøre, samt avstå fra å gjøre når du planlegger å introdusere reker i kostholdsplanen til hunden din.

Kan katter ta inn frosne reker?

Forberedt reker som er pakket i en ferdig pakket pakke?

Klare å spise, bearbeidet, pakket reker er ikke et stort konsept for katter. De er ekstremt fullpakket med natrium i tillegg til å tjene som en komponent i typen konserveringsmiddel.

Disse ekstreme mengder natrium er skadelige for kattet ditt på ekstremt minimum.

I tillegg inkluderer rekene generelt en slags krydder. En rekke urter så vel som krydder kan være skadelig for det verdsatte kjæledyret ditt.

Imidlertid er den frosne sjømaten et mye bedre alternativ. Hvis ingen salte saltlake eller tunge yngelkamper brukes i fryseproduktene, kan du gi kjæledyret frosne reker på en risikofri måte.

Kan katter ta rå reker?

Friske, ukokte reker er risikofri for katter, så vel som flertallet av katter liker det. Det er mulig å bruke reker i rå oppskrifter, eller bare for en godbit.

Ikke legg til noen form for andre krydder i det, samt sørg for at du har renset grundig rekene, samt eliminert fordøyelseskanalen. I likhet med mennesker kan katter ikke spise magen av rekene.

Kan katter spise reker tilberedt hjemme?

I all ærlighet er matlaging hos House reker blant de mest trygge valgene for kjæledyret ditt. Når du koker den ferske sjømaten hjemme, er du helt til å klare krydderet i tillegg til forberedelsene.

Hvis du velger å tilberede din egen reke til kjæledyret ditt, forhindrer du svart pepper, salt, i tillegg til annet krydder. Ikke bruk så godt mye smør eller matoljer. Sørg også for å sørge for å gi rekene dine et omfattende klesvask før du koker dem.

Er kokte eller rå reker mye bedre enn kokt?

Vi foreslår å mate din kattete villfangede sjømat så vel som kokte så vel som uten noen form for krydder, fett eller olje. Rå reker er risikofri for katter å ta inn, men ifølge Seafood Watch kan gårdsoppdrett reke tilbys i en svindel som vill.

Reker gårder bruker generelt soppdrepende midler, antibiotika, i tillegg til andre giftige kjemikalier som generelt blir ødelagt av matlaging.

Imidlertid kan matlaging med oljer så vel som krydder i matlaging føre til helse- og velværeproblemer i kjæledyret ditt. Sørg for å koke alle typer reker du mater for kjæledyret ditt (eller velger fersk reke av topp kvalitet).

Kan katter spise rekehoder, haler, ben?

En god del mennesker ser på shRimp hoder, haler, så vel som ben som lite attraktiv eller til tider motbydelig ubehagelig.

Hvis disse elementene i rekene ikke øker appetitten, kan du tilby dem til katten din. Katter som rekehaler, rekeben eller rekehoder bare i tillegg til kjøttet fra reken til rekene.

Feline kan mates med disse elementene i rekene enten kokt eller rå form. Begge vil være velsmakende så vel som begge vil lukt attraktiv for katter.

Sørg for å følge retningslinjene jeg har påpekt tidligere. Unngå krydder, samt sørg for at rekene er gratis av enhver type skitt før kjæledyret ditt kan begynne å spise det.

Hva må jeg gjøre for å servere kattet mitt et måltid med reker?

Når du serverer kattet ditt et måltid med reker, må du sørge for at du tilbyr dem en liten del, avhengig av størrelsen på kroppen.

En katter i stor størrelse (rundt 12-15 pund) kan være i stand til å ta inn en stor mengde reker, men likevel lite så vel som mellomstore typer (5-10 pund) må begrense seg til halvparten eller en vanlig størrelse reke.

Fjern hodet, vene så vel som halen før rengjøringen grundig, og koker rekene dine for å mate katten din.

I fordøyelseskanalen er rekene full av all maten som reke som konsumerte før den blir fanget og det er finest å holde fjernet av alle typer potensielt skadelige stoffer som kan være i rekene.

Den mye effektive teknikken for rengjøring av magen er å bruke en sommerfugl. Du kan også rive den helt.

Liker katter rekeflis?

Mens rekeflis er lette, så vel som kjøttet av fisken antyder at det er sunnere enn mais eller potetgull, er det fremdeles en søppelmat. Basen er full av fett så vel som stivelse.

Hvis du ikke lager det selv hjemme, er det også fullpakket med natrium så vel som giftige komponenter som hvitløk, løk så vel som så videre ..

Hvis du koker dine egne rekebrikker, kan du gi kattet ditt en godbit med den. Hold de dårlige krydderne i vesken, så vel som ikke mate kattedyret ditt ofte ved å bruke den.

Kan katter ta rekeskall for et måltid?

I spesifikke tilfeller er det tilfeller der katter er risikofrie å ta inn reke skjell. Hvis ingen saltlake, salt eller krydder blir brukt, kan du servere kokte eller rå rekeskall til katten din.

Det er også mulig å steke dem i frityrkokeren – til og med kattentusiaster som er fin som mat med sprø tekstur.

Kattunger kan også spise reker!

Innføring av forskjellige strukturer så vel som smaker til kattet ditt i begynnelsen er avgjørende for å etablere spisevanene sine.

Reker har en rekke strukturer så vel som smaker. Hvis rekene ikke er sterkt behandlet, så vel som bevart ved å bruke salt eller andre ingredienser, er det mulig å servere rekene rå eller kokt til kattunger.

Hvis for eksempel av noen form for grunner (gjenstår fra magen, for eksempel, er kattedyret du har omfavnet oppkast, eller lider av kvalme etter å ha spist reker, søk råd fra veterinæren din.

Selv om det ikke er typisk, er det ikke umulig at kattedyret ditt er en allergisk reaksjon på reker.

Muligheten må ikke avskrekke deg fra de trodde på å mate din lodne kompis sjømat. Reker er en sunn så vel som velsmakende matbit som garantert vil gjøre flertallet av kattene lykkelige. Ikke avvise kattet ditt om muligheten for å gnage på noe som er så deilig.

Et stort antall katter er interessert i lukten av fisk så vel som smak av reker, så vel som ønsker å smake på et stykke.

Det fineste alternativet som kattet ditt kan glede seg over er fersk villfanget sjømat som har blitt tilberedt uten oljer eller krydder.

Mens katter er i stand til å spise rå reker, antydes dette ikke om sjømaten har noen spormengder av antibiotika, soppdrepende midler eller andre kjemikalier som kan være giftige som matlaging hjelper til med å eliminere.

Helsemessige fordeler: Kan reker være fordelaktig for katter?

Mens reker består av antioksidanter så vel som næringsstoffer, er det imidlertid ikke en passende erstatning for måltider. Men det er passende i typen godbiter for familie kjæledyr som leveres i små mengder.

Reker er en fantastisk kilde til selen, protein, fosfor og kobber. Den består på samme måte av kolin, jod, i tillegg til vitamin B12.

Helsemessige fordeler fra reker er generelt bein så vel som hjernehelse. I tillegg hjelper det med å håndtere vekt.

Hjelper til med å minimere vekten

Når det gjelder vekttap, er reker en stor kilde til vitamin D samt protein. Det er en høy proteinmat med lave kalorier og øker ikke den daglige kostholdsplanen som gjør den perfekt for katter som er rovdyr.

Sink er på samme måte rikelig i dette kjøttet, samt er fordelaktig med tanke på at det forbedrer produksjonen av leptinproduksjon i kroppen. Leptin er hormonet ansvarlig for å kontrollere kroppens appetitt i tillegg til energiforbruk.

Hjelper til med å holde huden så vel som pels sunn

Det er andre næringsstoffer i rekene som hjelper til med hårhelse. Utilstrekkelig sink kan forårsake hårtap, som ZinC fungerer som katalysator for vekst så vel som vedlikehold av nye celler. blant dem hår så vel som hudceller.

Det er et perfekt hjelpemiddel for katter som har mistet håret av enhver form for grunn som helbredelse fra hudproblemer eller en angrep av ormer. Sink hjelper med immunforsvaret i tillegg til inflammatoriske prosesser.

Hjelper til med å bekjempe tilbakegangen av bein

For bein er reker rik på kalsium, fosfor og magnesium. Disse mineralene hjelper til med å kjempe mot bein degenerasjon. Mangel på protein så vel som store næringsstoffer i kostholdsplanen til en person kan føre til en reduksjon i styrke, høy kvalitet og vekt.

Helsefarer: Er reker flott for katter?

Det er en flott dessert, men ikke som en erstatning for et balansert måltid.

Rå reker er ikke skadelig for katter så vel som katter som smaken.

Men å spise bare reker kan forårsake ernæringsmangler hos katter.

Reker er sunn, men er imidlertid ikke en total kilde til avgjørende mineraler, så vel som næringsstoffer som kattet ditt krever. Flertallet av premium kattemat er laget med ikke bare kjøtt, men på samme måte frukt så vel som grønnsaker for å bidra til å forbedre kattenes helse og velvære.

For eksempel har reker ingen fiber, som er nødvendig for å holde rutinemessige tarmbevegelser sunne.

Kan forårsake allergiske reaksjoner

Selv om det imidlertid er usannsynlig, er det mulig at kattedyret ditt kan være følsomt for reker. Vær bevisst når du mater dine kattemeldinger med det første.

Gi bare en liten del i tillegg til å følge med på kattedyret ditt for indikasjoner som antyder en allergi. Hvis kattet ditt ser ut til å være bra med denne maten, er det mulig å sakte øke mengden av maten.

Når du gir ditt feline reke -utseende for å overholde tegnene:

Hårtap

Gastrointestinale symptomer, for eksempel diaré eller oppkast

Infeksjoner i øret

Hevelsen i lemmene eller ansiktet

En betennelse i føttene

Utslett

Hudforhold som utslett

Problemer med å puste eller hoste

Hvis du opplever noen form for disse indikasjonene hvis du merker noen form for disse symptomene, må du sørge for å ta med kjæledyret ditt inspisert av en veterinær omgående. Utløserne av disse allergiene kommer fra kattens immunforsvar som reagerer så godt sterkt på proteinet som er til stede i reker.

Kan øke kolesterolnivået

Reker må konsumeres i moderasjon med tanke på at de er fullpakket med kolesterol. Hvis de konsumeres i store mengder, kan de forårsake plakkoppbygging i arteriene, samt stoppe strømmen av blod inn i hjertet.

Øker blodtrykket

Reker er rike på natrium, noe som kan forårsake hypertensjon. Den store mengden natrium kan ikke bare påvirke hjertehelsen og velvære i kattet ditt, men på samme måte kan øke muligheten for å etablere diabetes.

Fordelene med reker til katter

Reker er en snacks med lite kaloriinnhold som er fullpakket med protein. Det er en fantastisk kilde til antioksidanter så vel som næringsstoffer som vitamin B12 samt E -sink, jod, sink samt kobber i tillegg til Omega 3.

Farer med reker til katter

Når du deler en plate med reker med kattedyret ditt er din beste bekymring. Her er noen avgjørende aspekter å vurdere:

Moderasjon: Mens reker er en eksepsjonell matbit som kattet ditt kan glede seg over, blir den ikke oppfordret til å mate den for kjæledyret ditt som matstatning. Reker er høyt i kolesterol så vel som natrium, det er som et resultat som avgjørende å være forsiktig når du deler reker med katten din.

En feline av typisk størrelse må ta inn ikke mye mer enn halvparten av en stor størrelse reke om gangen. I tillegg kan det å dele maten han pleier å dele maten han vanligvis spiser å dele smakfulle snacks med felinen din, så vel som å begynne å be om mat fra andre katter.

Bare ren reke: Ikke ta inn reker som har blitt tilberedt ved å bruke salt, oljer eller krydder, da de kan være skadelige eller til og med skadelige for katten din.

Vanlig-tilberedt (kokt eller damp) reker er det tryggeste alternativet for katter. Rengjør alltid rekene før kokeprosessen så vel som før servering.

Kjøttet av reker som er passende for å gi kattet ditt må elimineres fra skallet med hodet i tillegg til hodet så vel som fjernet halen.

Konklusjon
Reker er en eksepsjonell kilde til protein så vel som en tidvis betjent godbit for kjæledyret ditt. Vi foreslår å mate din feline vanlige kokte reker eller rå, villfanget reker som er frisk og ukokt.

Rekene må rengjøres før servering. Ikke gi felinen din mye mer enn en del av rekene (omtrent et halvt kilo) i en enkelt porsjon.