Aikiou Canine Bowl – Final Review

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er nevnt i dette innlegget.
Dette er vår siste anmeldelse i vår serie med Aikiou Canine Bowl -anmeldelser. I tilfelle du gikk glipp av de to første anmeldelsene våre av Aikiou Interactive Canine Bowl, så sjekk ut følgende lenker:
Aikiou Canine Bowl – inn for gjennomgang
Aikiou Canine Bowl – Gjennomgang – Sett den på prøve
Hvis du har fulgt anmeldelsene våre, har du allerede sett bilder og vet litt om Aikiou Canine Bowl. Etter den første inspeksjonen hadde vi litt problemer med å bestemme om dette var et hjørnetann leketøy, hjørnetannpuslespill eller en hundeskål. I følge nettstedet deres regnes dette hjørnetannproduktet som en interaktiv hjørnetannskat. Uansett hva det vurderes, synes vi det er ganske kult, og som du vil se i videoen vår nedenfor, syntes Stetson det var en ganske kul hundeskål, leketøy og puslespill alt sammen rullet inn i en.
Aikiou Canine Bowl
Nok en gang her er statistikken på Aikiou Canine Bowl:
Her er statistikken på Aikiou Canine Bowl:

Produktdimensjoner: 13 x 2,5 x 13 tommer; 1,6 pund

Produktfunksjoner:
Oppfordrer kjæledyret ditt til å spise mye saktere, noe som reduserer fordøyelsesproblemer og ubehag
Hjelp til å forhindrer lagring av overflødig fett (siden kjæledyret ditt spiser mye saktere, vil det føles fullt før)
Gir en matjaktaktivitet din hjørnetann trenger for stimulering av hjernen og de andre sansene
Hjelper til med å redusere spenningen og angsten gjennom lek
Bruk til hvert måltid eller med ønsket intervaller

Aikiou Canine Bowl Video Review
Her er Stetons videoanmeldelse av Aikiou Canine Bowl:

Video Review transkripsjon
Velkommen til PuppyIntraining.com Aikiou Canine Bowl Review. Og det er Aikiou Canine Bowl jeg bare tar den fra hverandre, og vi vil få fart på den her bare slik at du kan se på hvordan vi faktisk laster all maten i Aikiou -hundeskålen. Det er omtrent 1 1/2 kopper best der, og Aikiou Canine Bowl er full, vi må bare sette brikkene sammen igjen. Og det er slik Aikiou Canine Bowl ser ut som ommontert på nytt med mat lastet opp.
Nå skal Stetson gå foran og sette Aikiou Canine Bowl på prøve. I det øvre beste håndhjørnet spiser han 1 1/2 kopper mat ut av den vanlige rustfrie stålskålen og nede under han spiser ved hjelp av Aikiou Canine Bowl. Som du kan se med Aikiou Canine Bowl, må Stetson spise ett rom om gangen, og det bremser ham ganske mye. Nå er Stetson omtrent ferdig med maten i sin vanlige bolle, og det handler om det som bare tok ham omtrent 20 sekunder.

Nå skal vi få fart på opptakene til Aikiou Canine Bowl fordi det tar Stetson ganske mye lenger å spise mat ut av den bollen. Selv om videoen går omtrent 10 ganger normal hastighet, kan du se Stetson virkelig må manøvrere bollen rundt i kjøp for å få hver stykke mat ute. Stetons er ferdig med maten sin nå, da han ikke finner noe annet igjen i skålen sin. Det tok Stetson over tre minutter å avslutte 1 1/2 kopper mat i hans Aikiou Canine Bowl sammenlignet med 20 sekunder i hans vanlige rustfrie stålskål.
Vi la merke til massevis av slobber og matrester på Stetons skål, så vi ønsket å vise deg at det tar litt lenger tid å vaske Aikiou Canine Bowl sammenlignet med en vanlig rustfri stålskål.
Totalt sett likte vi Aikiou Canine Bowl, selv om det tok litt lenger tid å laste opp maten og deretter rense den på slutten. Det gjør det omtrent. Takk for at du ble med oss ​​for PuppyIntraining.com Aikiou Canine Bowl Review.

Hvis du vil at vi skal gjennomgå av hjørnetann- eller valpeproduktene våre, besøk PuppyIntraining.com og fyll ut kontaktskjemaet vårt med informasjonen din.
Aikiou Canine Bowl – Final Review
Som vi nevnte i videoen, trodde vi generelt at Aikiou Canine Bowl var et flott hjørnetannprodukt. Det bremset Stetons spiste fra litt over 20 sekunder med sin vanlige rustfrie stålskål til godt over 3 minutter med Aikiou Canine Bowl.
Her er tingene vi virkelig likte med Aikiou Canine Bowl:
Kult design formet som en poten
Påkrevd Stetson for å gjøre noe problemløsing
Flere kamre og Stetson måtte enten snurre eller skyve de små plastbitene for å få tilgang til maten.
Læringskurve. Vi måtte trene litt med Stetson for å få ham til å gli og snurre bitene på bollen. Vi gledet på dette, og jeg liker å bruke tid på å jobbe med hundene mine.
Gummiputer på bunnen reduserte gliden
Plastbiter var enkle å poppe av for å laste inn mat og rengjøre parabolen

Aikiou -hundeskålen var imidlertid ikke uten feil. Her er noen av tingene vi ikke likte med hundeskålen.
Laget av plast – Veterinæren vår har fortalt oss at Stetons hjørnetann kan være forårsaket av plastdyrskåler. Vi har også hørt at plast er mye mer sannsynlig å ha bakterier enn metallskåler.
Tidkrevende for å tilsette mat. Som du kan se i den første delen av videoen, tar det litt tid å laste inn mat i bollen (videnull