Assisi Animal Health and Wellness kunngjør Assisi Loop Lounge Air samt Atom Therapy Pads

Smerteadministrasjon for katter ble bare enklere. Assisi Loop Lounge tilbys nå som luft så vel som atombehandlingsputer. Med nøyaktig samme smerter som styrer sløyfen ved hjelp av målrettet pulserende elektromagnetisk feltterapi (TPEMF ™,), er Loop Lounge ™ den eneste terapeutiske kjæledyrsengen støttet av vitenskapelig forskning.

Hva er målrettet pulserende elektromagnetisk feltbehandling?

TPEMF, som aller første ble undersøkt på 1970-tallet, så vel som FDA-klart for bruk hos mennesker, bruker pulser på lavt nivå av elektromagnetisk energi for å stimulere kroppens egne helbredelsesmekanismer for å hjelpe til med å eliminere smerter i tillegg til hevelse.

Få risikofrie valg for feline smertehåndtering

Assisi dyrehelse og velvære er glade for å ha produsert en innovasjon som fungerer spesielt godt på et stort spekter av kattplager, spesielt når andre behandlinger enten kan slutte å fungere eller inkludere alvorlige farer så vel som bivirkninger. Assisi Loop-innovasjonen bruker en ikke-farmasøytisk, ikke-invasiv behandling. Katter tåler det mye mye bedre enn mange medisiner. Ikke bare det, men en god del katter gleder seg virkelig over å få sløyfebehandlinger. Siden sløyfen stimulerer kroppens egen helbredelsesprosess, i stedet for å introdusere en ny forbindelse (som en medisinering), kan til og med en sensitiv kattekropp enkelt håndtere det.

Antiinflammatorisk behandling av hele kroppen

Assisi Loop Lounge Air -prosedyrer 10 tommer med 19,5 tommer, atomprosedyrene 7,5 tommer med 15 tommer. Behandlingsfeltet strekker seg til 10 tommer i dybden. Disse dimensjonene så vel som antiinflammatorisk behandling med flere sløyfekonfigurasjoner med Assisi Animal Healths proprietære FDA-tøyte TPEMF-teknologi.

Og enda bedre, luften så vel som atombehandlingsputer er fullstendig oppladbar med en kontrollerboks som gir 6000 behandlinger før batteritjeneste er påkrevd. For en feline som bruker en typisk protokoll på to til fire behandlinger om dagen, vil kontrollerboksen vare i fire år.

Assisi Loop Lounge Air så vel som atom er lett så vel som raskt transporterbar, slik at du kan ta kattens legning hvor som helst. Paddekslene fjernes raskt, vaskbare, vanntette, antibakterielle så vel som veldig behagelig.

Den eneste terapeutiske kjæledyrsengen støttet av vitenskapelig forskning

En to-årig dobbel blind forskningsstudie ved NC Spesifiserte College of Veterinary Medicine så på å bruke sløyfen som en del av pre-til-post-operativ behandling for å minimere smerter samt akselerere helbredelse hos hunder som gjennomgår ryggradskirurgi. Resultatene fra denne forskningsstudien viser unektelig sløyfens evne ikke bare for å minimere smerter, men på samme måte for å hjelpe den skadde nervevevet til å komme seg raskere.

Jeg tenker på denne helt bemerkelsesverdige nyheten for katter. Loop -innovasjonen har gjort en utrolig forskjell i livet til så mange katter allerede. Nå vil denne risikofrie helbredende modaliteten være lett tilgjengelig selv for katter som kanskje ikke har tilpasset seg godt til å bruke sløyfen.

For mye mer info om nøyaktig hvordan Assisi Loop eller Assisi Loop Lounge kan hjelpe katten din, besøke eller komme i kontakt med Assisi Animal Health and Wellness på info@assisianimalhealth.com, 866-830-7342.

*FTC -avsløring: Dette er et sponset innlegg, som indikerer at jeg ble kompensert for å fungere dette innholdet. Uansett mottatt tilbakebetaling, vil du bare se produkter eller tjenester som er omtalt på dette nettstedet som jeg mener er av rente for leserne våre.

Ingrid King

Innholdsfortegnelse
Hva er målrettet pulserende elektromagnetisk feltbehandling?
Få risikofrie valg for feline smertehåndtering
Antiinflammatorisk behandling av hele kroppen
Den eneste terapeutiske kjæledyrsengen støttet av vitenskapelig forskning

Du kan også like:
Giveaway: Assisi Loop Lounge Air Therapy Pad

Giveaway: Vinn en Assisi Loop Lounge® Therapy Pad

Eksklusiv diskonteringsrente for oppmerksom Feline -lesere: 15% avslag på alle typer Assisi Loop eller Assisi Loop Lounge

«MEWS så vel som nips: Trick Life of Cats: Hva gjør de når vi ikke ser på?
Bak kulissene: Det som går ut på sleepypod -transportører »

4 kommentarer til Assisi Animal Health and Wellness kunngjør Assisi Loop Lounge Air samt Atom Therapy Pads

Jackie Pasquini sier:

18. juni 2019 kl. 13:55

Jeg begynte med Assisi -sløyfen … og fikk deretter SleepyPod -salongen siden den ble oppladbar. Løyfen gjorde underverker for mitt katte gresskar, så vel som nå legger hun på full pute i tillegg til at det fortsatt gjør det bra! Merk :: Hun vil ikke legge seg i SleepyPod -leverandøren, men puten kommer ut, så vel som hun har det bra å legge på det i sin foretrukne stol!

Svare

Steven Howard sier:

17. juni 2019 klokka 10:44

Så dette er egentlig en Assisi -sløyfe i madrass/pute -skjema? Helt strålende! Helt blodig strålende! Kan ikke hjelpe deg med å tro på alle furkider som er tilgjengelige med helseproblem så vel som kroniske smerter som kan få lettelse … si takk til degnull