Mews så vel som Nips: Happy Earth Day!

Vi handler om oppmerksom på å bo her på The Mindful Cat, så vel som miljøvennlig livsstil er en stor del av å leve et oppmerksom liv. Earth Day er en utmerket dag å huske på at miljøvennlig livsstil ikke bare er bra for oss så vel som planeten, det er også flott for kattene våre. For noen tips om nøyaktig hvordan du kan feire Earth Day (og utover,) sjekket ut med å gå miljøvennlig med katten din.

Hvis du gikk glipp av noen form for historiene som er omtalt på The Mindful Feline denne uken, her er en oppsummering: Vi startet uken med to feiringer, påske på søndag, samt Rubys 6. adopsjonsjubileum på mandag. På tirsdag gjennomgikk vi SleepyPod Air så vel som atombærere, på onsdag, jeg fortalte deg alt om min se til Orlando Feline Cafe, på torsdag inneholdt vi matpuslespill som kan brukes med våt mat, så vel som på fredag , vi gjennomgikk beklager, skat, men critters kommer først.

Kattungen i dagens video vil ikke at du roter med maten hennes – kos deg!

Ha en utmerket helg!

Ingrid King

«Dyrhjertede klær Gavekortvinner
Anestesi gratis tannrengjøring kan gjøre mer skade enn stor »

6 kommentarer til Mews så vel som Nips: Happy Earth Day!

Sharon White sier:

23. april 2017 kl. 20:39

Jeg omfavnet en katt for omtrent 3 år siden. Hun ble økt i et bur de aller første 6 månedene av livet, det var da jeg fikk henne. Jeg har ikke hatt noe, men kjærlige, føyelige katter. Ja, de to siste var perfekte !! Laura, min omfavnede katt er ikke kjærlig, men snakker “med meg så vel som overholder meg overalt hvor jeg går. Hun vil sove på sengen med meg, sitte i fanget mitt osv. Problemet er at hvis hun er på disken så vel som jeg går forbi eller går for å gi henne et raskt kjæledyr, biter hun meg ondskapsfullt !! Gode ​​tilbud med antibiotisk krem ​​så vel som bandasjer. Hun har gjort dette omtrent 10 ganger siden jeg fikk henne. Jeg er bare skadet. Jeg savner de kjærlige kattene mine så mye. Jeg har alltid hatt mer enn én katt om gangen. Ville det å få en kattehjelp til? Jeg ville ikke la henne bli omfavnet siden jeg ikke ville at noen andre skulle bli så såret, fysisk, som jeg har gjort. Jeg savner å ha en kjærlig, rolig katt. Vennligst hjelp.

Svare

Ingrid sier:

24. april 2017 kl. 05:08

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du ta felinen din til veterinæren, Sharon. Selv om jeg mistenker at bitingen hennes er vaner relatert, er det alltid fineste å utelukke alle typer medisinske problemer. Basert på beskrivelsen din er dette enten et territorial problem, eller det er spill aggresjon. Jeg vil tenke på å jobbe med en feline atferdist for å komme til roten til dette problemet.

Svare

Sharon White sier:

24. april 2017 kl. 9:25

Takk skal du ha! Jeg vil ta henne med til veterinæren min så vel som da, hvis ingenting er galt, vil jeg komme i kontakt med atferdsisten. Jeg liker henne virkelig!

Svare

Valentine sier:

23. april 2017 kl. 12:52

Det er en sulten ‘lil en! Den labben er effektiv til å holde nede maten og holde unna potensielle mattyv! Knurrene betyr virksomhet! Mew mew!

Svare

Caren Gittleman sier:

22. april 2017 kl. 14:37

Bedårende så vel som som grafikken din! tillykke med jorddagen!

Svare

Janine sier:

22. april 2017 klokka 07:59

Det er en feisty baby

Svare

Legg igjen et svar
E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. nødvendige felt er merket *
Kommentar *
Navn *

E -post *

Ved å legge igjen en kommentar, er du enig i innsamlingen av dataene dine på dette nettstedet i henhold til vår
Personvernregler.
*

Gi meg beskjed om oppfølgingskommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å kommentere.

Δ