Catnip Nation: Dokumentar ser på usungte helter som pleier vildkatter

for hver eneste av våre bortskjemte huskatter, hvis viktigste problem kan være der du kan finne den nærmeste solpytten, det er en annen katt som må pleie seg selv . Disse vildkatter, som også kjenner som samfunnskatter, går ofte upåaktet hen, og hvis det ikke var for dedikerte omsorgspersoner som lever og pleier disse kattene, ofte med stort personlig offer, ville disse kattene være enda verre. Catnip Nation, en times lang dokumentar, vil utforske dikotomien mellom våre elskede kjæledyrkatter og kattene som bor på gata.

Opprettet av sosialt bevisst, prisbelønnet journalist, forfatter og filmskaper Tina Traaster, og den prisbelønte forfatteren, redaktøren og produsenten Lennon Nersesian, vil denne filmen ta et omfattende blikk på de usungne og ofte usettede heltene som bryr seg om vildkatter. Du vil møte Stony Point Local Andrea Leresche, som klatrer inn i en sammenfiltret politi for å mate en koloni med katter hver dag, uansett vær. Du vil bli introdusert for Ken Salerno, en enmanns katte hvisker som besøker en helligdom i New Jersey, hvor han har flyttet mye mer enn 60 strandkatter som ville blitt avrundet fra under strandpromenaden i Seaside Heights og tatt til krisesentre, eller drept.

Dokumentaren utforsker hvordan den virkelig “tar en landsby” for ikke bare å ta vare på disse kattene, men også erobre motgang, som kan variere fra sinte naboer og misforståtte dyrekontrolloffiserer til politikere og utviklere. Du vil bli kjent med karakterene gjennom dokumentaren, og du lærer hvorfor de gjør det de gjør, og hvordan de opprettholder seg selv gjennom slik motgang.

Filmskaperne håper at Catnip Nation vil endre hjerter og sinn om dette essensielle emnet. De håper at dokumentaren vil inspirere katteelskere til å hjelpe til med å tenne en grasrotbevegelse som krever en human tjeneste for katt hjemløshet.

Catnip Nation lanserte en crowdfunding -kampanje for å gjøre denne dokumentaren til virkelighet. For mye mer informasjon om filmen, besøk catnipnation.com.

Ingrid King

Du kommer kanskje også til å like:
Prisbelønnet dokumentar Catnip Nation nå tilgjengelig på DVD

The Cat Rescuers Documentary: Saving Lives and Areising Awareness About Feral Cats

Veterinærteknikere: The Unsung Heroes of the Veterinary Profession

«Sauder kattemøbler kombinerer funksjon med vakker design
Giveaway: Vinn en Assisi -sløyfe for katten din mai 2017 »

9 Kommentarer til Catnip Nation: Dokumentar ser på usungte helter som bryr seg om vildkatter

Steve Mann sier:

20. februar 2019 kl. 13:20

Jeg er enig i at vi trenger å få mye mer bevissthet om dette problemet og de mye mer som blir med på denne saken som hjelper feralene med TNR, jo større potensialet. Verktøyene for sosiale medier nå er virkelig det største verktøyet for å spre ordet. Ikke glem å legge ut på Nextdoor eller Craigslist hvis du trenger hjelp med en koloni eller mate en bortkommen fordi du aldri vet hvem som kan bli med på saken

Svare

Sean sier:

14. mai 2017 klokka 10:11

Jeg er glad for at denne dokumentaren vil bringe spørsmålet om vildkatter til et bredere publikum. Det er så trist at det er katter som streiferer rundt uten eiere og uendelig. Jeg håper denne dokumentaren hjelper noe som skal gjøres med dette.

Svare

Beth sier:

10. mai 2017 kl. 13:28

Dette er det andre slikt prosjekt jeg har hørt om. Så stort at folk får ordet og det visuelle der ute for å utdanne mennesker og gjøre dem oppmerksom på et slikt essensielt spørsmål.
Takk for at du bringer dette under vår oppmerksomhet?

Svare

Sharon Trafford sier:

10. mai 2017 kl. 12:09

Jeg bor i et inngjerdet samfunn i sentrum av California. Jeg har en huskatt, men det er minst syv eller åtte kattunger som kommer til bakgården min for å spise flere ganger om dagen. Jeg mater dem fordi jeg ikke vil at de skal være sultne. Gjør jeg en feil ting? Hva anbefaler du? Takk

Svare

Tappey sier:

19. november 2017 kl. 19.51

Du er fantastisk å ta vare på dem. Fôring fremmer avl, så jeg vil foreslå å kontakte en lokal TNR -gruppe (TRAP / kastrering / retur) for å hjelpe dem med å fikse dem. Hvis ikke, vil du ha en stadig voksende befolkning av katter på hendene. Hvis naboer begynner å klage på det stadig voksende antallet katter, vil de sannsynligvis kalle dyrekontroll hvis normale protokoll er å felle og avlive. Og du høres omsorgsfull nok ut at dette vil plage deg veldig. Du gjør ikke feil ting i det hele tatt, bare ta det et skritt enda mer slik at befolkningen ikke kommer ut av kontroll.

Svare

Almazul sier:

10. mai 2017 klokka 11:49

Hmmmm … det er en annen dokumentar om feralkatter som er publikumsfinansiering som jeg nettopp donerte til … to forskjellige filmer antar jeg…. Begrenset.

Svare

Janine sier:

10. mai 2017 kl. 07.42

Jeg synes det er fantastisk at de lager denne filmen og utdanner folk om feraler og kattekolonier.

Svare

Sheryl Holland sier:

10. mai 2017 kl. 07:13

Takk – jeg bor i Rockland County, mate utenfor katter og visste ikke engang om dette!

Svare

Mary sier:null