Hvor godt kjenner du valpen din?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore18

Foruten hans eller hennes favorittleketøy og skrapested, vet du alt det er å vite om hunden din? Oppdag hundens genetiske sminke med Viaguard Dnaffirm Canine DNA -testkit og lær innsikt for å bedre ta vare på ditt (lodne) familiemedlem.

Hvis hjørnetannen din er en renraset, vet du vanligvis hva du kan forvente av den genetiske sminken og hvilke egenskaper din hjørnetann kan ha. Hvis du adopterte hjørnetannen din fra et ly, er det sannsynlig at valpen din er en blandet rase. Selv om det absolutt er lett å gjette noen av hundens personlighetstrekk når du blir kjent med ham eller henne, er det ingen sikkerhet for hva du kan forvente. Testing av hundens DNA kan hjelpe deg med å forstå hvordan du kan ta vare på hunden din bedre. Å avdekke kjæledyrets rase aner kan hjelpe deg med å identifisere og tilpasse kjæledyrets omsorg for å imøtekomme hans eller hennes ernæringsbehov og trening og helsemessige krav.

Kjenn hjørnetannen din fra innsiden og ut

Personlighet-

Alle hunder har en tydelig personlighet. Noen er redde og søte, mens andre er ville og utadvendt. Disse egenskapene kan læres, men noen stammer fra hundens genetiske egenskaper, som. Å teste hundens DNA kan hjelpe deg med å identifisere hundens atferdstrekk som energinivå, temperament og trenbarhet.

Helse-

Dessverre er noen hjørnetann raser mye mer genetisk tilbøyelige til å utvikle visse lidelser og sykdommer. Hip dysplasi er veldig vanlig hos tyske hyrder, rottweilere, bulldogs, kjempefine dansker, Saint Bernards, napolitanske mastiffer og retrievere. Urinblæresteiner finnes vanligvis i dalmatiere, Newfoundlands, Bichon Frize og Miniature Schnauzers. Det er mange raser som har forskjellige disponerte helseproblemer, og å kjenne hundens genetiske sminke kan hjelpe deg muligens å unngå problemer og forbedre hundens livskvalitet.

Fysisk-

Hvor stor vil valpen din bli? Han kan være en liten fluffball nå, men det er mulig han vil tredoble størrelsen på bare et års tid. Evnen til å forutsi hundens høyde og vekt er viktig for å oppfylle hans eller hennes ernæringsbehov og sikre at han eller hun vokser opp sunt og lykkelig.

Dnaffirm Canine DNA -testkit er like enkelt som 1,2,3

Oppdag alt du trenger å vite om hjørnetannen din på så lite som to uker. DNA -testsettet leveres med to eksemplarer, en postbeholder og omfattende instruksjoner.

Bare vatt innsiden av hundens kinn, legg vattpinnene grundig i den medfølgende postcontaineren for å unngå forurensning, og send prøvene til testlaboratoriet.

Om omtrent to uker vil du motta et tilpasset fotosertifikat med detaljene om hundens DNA -testresultater.

Vinn et helt gratis viaguard dnaffirm hjørnetann DNA -testkit!

Hvor godt kjenner du hunden din? Finn ut alt om ham eller henne med en DNA -test! Bare legg igjen en kommentar nedenfor, så kan du vinne et helt gratis viaguard Dnaffirm Canine DNA -testkit fra 1800Petmeds!
En vinner blir valgt tilfeldig mandag 19. mars 2018, så alle som deltar har en sjanse til å vinne! (Begrenset til innbyggere i USA) Lykke til!

Gratulerer til tegningsvinneren, Emily B! Vi sender deg en e -post om å kreve premien din.

Canine Behaviordog TrainingDogsgiveAwaysPet Care