Dog Walking -forslag

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore4

Å ta hunden din for en tur forventes å være gledelig, ikke stressende. Imidlertid, hvis hjørnetannen din begynner å trekke deg eller stoppe for å lukt rosene hvert minutt, kan det hende at en tur med ham eller henne ikke er så morsom. Hvis kjæledyret ditt trenger litt ekstra assistanse for en enklere spasertur, er her noen tips:

For hunder som trekker, båndvalg som holder kjæledyret ditt nært

Hvis hjørnetannen din liker å trekke, foreslås den å holde hundens snor i stedet for å la den henge løs. En løs bånd gjør det mulig for hjørnetannen din å streife rundt hvor som helst han eller hun vil. Så sørg for å holde kjæledyrets bånd stramt for kontroll. Bruk en bånd som du kan holde fast uten å trekke som Thunderworks Thunderleash, eller tenke på å bruke en sele.

Helearbeidet ved å ta belastningen av hundens nakke fra å trekke. Det hjelper også at du klarer å håndtere hjørnetannen din enklere, så vel som bistanden instruerer ham eller henne til ikke å trekke. Bruk en sele som den reflekterende enkle gange no-pull-selen for hunder, som har en distinkt båndstil foran som omdirigerer bevegelsen foran for enklere turer. Cesar Millan Illusion Canine Collar & bånd -systemet har en justering av glidekrage som hjelper deg effektivt å administrere hjørnetannen din under turer, så vel som den er utviklet av hjørnetannen hvisket selv.

Til syvende og sist vil du holde hunden din i nærheten når du tar turer for å hjelpe til med å styre bevegelsene hans. Uttrekkbare bånd er fremtredende siden de gjør deg i stand til å administrere området mellom deg så vel som kjæledyret ditt. Uttrekkbare bånd kan være tilgjengelige i alle forskjellige former, farger så vel som størrelser, men den primære likheten i uttrekkbare bånd er deres evne til å håndtere kjæledyrets avstand med bare flikken på en knapp.

Tips med flere hund: Tenk på Wigzi Double Doggie uttrekkbare hjørnetannbånd, som lar deg gå to hunder hver gang lett.

Gjør turer til en hyggelig opplevelse for deg så vel som hunden din

Hunder som ikke brukes til å gå i bånd, kan i noen tilfeller være engstelige. Å holde hjørnetann rolig er den aller beste metoden for å ha en fin, rolig tur. Før du begynner på turen, rolig i form hundens krage, så vel som bånd rundt nakken, så vel som å prise hunden din med oppmuntringsord. Når du treffer veien, begynner du å gi hjørnetennene dine for å styrke stor gangatferd. For lange turer, hold hjørnetannen din hydrert. Den finjusterte hjørnetannvankeren hennes båndbånd er en bånd som gjør det mulig å holde vann lett i håndtaket.

Hvis du krever passende dårlige vaner som å trekke, kan du stoppe hjørnetannen, samt få ham eller henne til å sitte før hun gir noen form for godbiter. Å tilby mindre godbiter vil hjelpe deg med å holde deg fokusert så vel som partner hverdagslige turer med en hyggelig opplevelse.

Husk at metoden gjør perfekt, så jo mye mer du kan metode med å gå med kjæledyret ditt, jo mye bedre vil dere begge få til å gå sammen. Mål for en 30 minutters spasertur med kjæledyret ditt minst 5 dager i uken. Ikke bare vil dette forbedre hundens gangatferd, men det vil også hjelpe deg med å holde dere begge i god form.

Å ha den beste båndet for hjørnetannen din kan utgjøre hele forskjellen i verden i turene dine sammen. Det er derfor det er viktig å forstå nøyaktig hva hunden din trenger for sunn, fornøyd å gå. Fortsatt ikke sikker på hvilken bånd som er best for kjæledyret ditt? Sjekket ut guiden vår for valg av hjørnetann.

Dog Leash Giveaway

Besøk PetMeds Facebook -siden som starter Januray 16. 2014 for å gå inn for å vinne en (1) av over 20 bånd samt seler fra prominente merker som Cesar Millan, Flexi, Petsafe og mer! Sweepstakes avsluttes 23. januar 2014.

GiveawaysPet -oppførsel