Generiske kjæledyrmedisiner

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddhismore

Ofte vil kundene mine spørre meg om tankene mine om generiske medisiner, og om jeg føler at de er like effektive som merkenavn. Så vidt jeg vet i menneskelig medisin, er generiske medisiner like effektive i mange tilfeller som mye dyrere navnemerker, og farmasøyter vil absolutt fylle generiske alternativer når det er mulig. Etter min mening er generiske medisiner i mange tilfeller også like effektive, men jeg har funnet ut at medisiner i noen tilfeller fremdeles ser ut til at medisiner overgår generiske alternativer av og til.

To vanlige eksempler inkluderer navnemerke for skjoldbruskkjertelmedisiner, som jeg har funnet har gitt bedre medisinske resultater i min praksis enn rimeligere generiske levotyroksinalternativer. Et annet eksempel inkluderer Name Brand Drug Atopica. Jeg har ennå ikke sett at de generiske syklosporinmedisinene også utføres i feltet.

I mange andre tilfeller, inkludert medisiner mot hjerteorm, har jeg funnet generiske medisiner økonomiske og trygge alternativer for klienter. Imidlertid vil jeg anbefale kjæledyrseiere å ta kontakt med veterinæren sin om hvordan de føler at generiske har utført for dem i feltet før de gjør endringen.

PET -medisiner