[Nytt produkt] Soggy Doggy Doormat & Incredious Shammy

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore3

Vi er seks dager ut på sommeren, og moroa begynner akkurat! Hvis du planlegger å ta med deg kjæledyrhunden med deg til stranden, bassenget eller innsjøen i sommer, er faktum at det er våte unger og labbetrykk tett bak. Med den soggy doggy dørmatten og soggy doggy utrolig shammy kan du stoppe våte gulv og sørge for at opprydding er et snap!

Å beskytte bilens interiør mot våte og gjørmete poter kan være en mindre bekymring når du bruker den fuktige doggy -døren som en pute eller foring når du reiser med kjæledyret ditt. Det er utrolig absorberende og suger opp vann og gjørme som en svamp. For hunder som elsker å svømme, er den soggy doggy utrolig Shammy et fantastisk alternativ til bomullshåndklær fordi den holder opptil 7 ganger vekten i vann, og kutter ned tørketiden og det er best for vannelskende unger i alle størrelser.

Begge produktene er ikke bare kjempefine for vannaktiviteter, men er også best for hverdagsbruk. Dørmaten kan brukes hjemme for å stoppe kjæledyret ditt i å spore i vann eller skitt eller kan brukes som en kassepute, mens den utrolig Shammy er best for badetid.

Enten du planlegger å dra full nytte av friluftsaktiviteter eller bare trenger en måte å holde kjæledyrhunden og hjemmet litt tørrere, er begge soggy doggy-produktene garantert å bruke året rundt.

Vinn en soggy doggy dørmat og soggy doggy utrolig shammy!

Hvilke sommerplaner har du for hunden din? Legg igjen en kommentar nedenfor for en sjanse til å vinne en soggy doggy dørmat (beige) og den utrolig Shammy (blå).
En vinner av begge premiene blir valgt innen onsdag 2. juli.

Gratulerer til Michelle Harrison, vinneren av Soggy Doggy Doormat og utrolig Shammy!