30-dagers utfordring: Lær hunden din Fem nye kommandoer (dag 30)

i går var den siste dagen i min 30-dagers vanskeligheter med å lære hunden min Fem nye kommandoer: smell, rulle over, krype, gå lenge også som bøtte. La meg understreke at selv om hunden min tar tak i disse nye kommandoene, lærer han fortsatt. Den største feilen jeg gjorde med denne vanskeligheten var å sette en frist. Hunder kan ikke alltid oppdage noe nytt på kort tid, samt noe av det verste å gjøre er å skynde dem. En mye bedre vanskelighetsgrad å prøve ville være å trene hunden din hver dag i 30 dager eller å metode fem nye kommandoer i 30 dager. Likevel er ACE i nærheten av å ha kommandoene nede.

ACE har kommandoene som inkluderer en sfære ganske bra. Han setter sfæren i en beholder nå, men jeg må vanligvis peke på beholderen så vel som å stå rett ved den. Det neste målet er å få ACE til å sette en sfære i beholderen uansett hvor jeg står. Siden hans sfærefiksering så vel som besettelse av å spille hent, vil det være nesten umulig å få ham til å sette en sfære i en beholder til og med fem meter fra meg. “Bucket” har vært en stor vanskelighet for ACE, siden når en sfære er i nærheten, har han en vanskelig tid med å fokusere på noe annet, så vel som ignorerer selv de mest grunnleggende kommandoene.

Jeg antar at esset er ganske bra på “gå lenge.” Det ville være fint om han kan fange sfæren oftere, men kanskje jeg krever å jobbe på kastet mitt! Igjen, denne kommandoen er vanskelig for ham siden han ikke vil forlate siden min hvis jeg holder en ball.

Når det gjelder Bang så vel som å rulle over, er Ace bare ikke så godt begeistret for disse kommandoene, så vel som han bestemte seg for å gjøre det ekstremt åpenbart i videoen. Bare se på denne muttede floppen rundt. Vi krever å jobbe med en raskere respons, så vel som jeg krever å slutte å gjenta kommandoer, slik at han ikke tror han kan vente til jeg oppgir et ord to eller tre ganger.

Og til slutt, kryp. Vi krever noe mer metode på denne. Ess vil krype, men han liker å holde rumpa høyt. I videoen holdt jeg hånden på ryggen. Jeg må gå tilbake til det grunnleggende, samt begynne med at essekrysser bare noen få centimeter om gangen. Problemet er at han alltid ønsker å bevege seg så fort. Hvorfor krype når du kan løpe?

Så der har du det. Selv om det noen ganger virket som om vi ikke kom noe sted, har Ace så godt som jeg har kommet en lang metode fra første dag. Prøv å veilede hunden din noen nye kommandoer. Hunder kan oppdage mye hvis vi tar oss tid til å lære dem.

Klikk her for å se mine andre 30-dagers vanskeligheter.