Diamond Pet Foods Pet Dog Food Recall

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore28

Du har sikkert hørt om tilbakekallingen av visse kjæledyrmat produsert av Diamond Pet Foods i deres produksjonsanlegg som ligger i Gaston, SC. Tilbakekallingen fortsetter imidlertid å bli utvidet. De originale tre merkene med tilbakekalt tørrdyrhundmat som ble tilbakekalt etter at prøver sjekket positivt for Salmonella var:

Diamond Naturals Lamb and Rice formel for voksne hunder

Kyllingsuppe til kjæledyrelskerens Soul Adult Light Formula

Diamant valpeformel

3. mai rapporterte CDC om et multistatutbrudd av Salmonella infantis hos mennesker knyttet til tørr kjæledyrhundemat, noe som resulterte i at 14 personer ble smittet i 9 forskjellige stater. I følge selskapet har ingen dyr blitt syke. CDC anbefalte at forbrukerne sjekker hjemmene sine for disse produktene, og forkaster disse produktene hvis de ble funnet.

Senest har Diamond Pet Foods frivillig utvidet tilbakekallingen til å omfatte følgende tilleggsprodukter produsert i Gaston -anlegget:

Kyllingsuppe for kjæledyrelskerens sjel

Landsverdi

Diamant

Diamant Naturals

Premium Edge

4Health

Smak av naturen

Toppunkt

Canidae

Hvordan fortelle om du har noe av den tilbakekalte kjæledyrmat? Først må du se etter produksjonskoden på kjæledyrmatposen. Hvis det 9. eller 10. tegnet på produksjonskoden er en 2 eller en 3, etterfulgt av en X (2x eller 3x), er dette produktet inkludert i tilbakekallingen. De tilbakekalte posene med kjæledyrmat har en “beste før dato” 9. desember 2012 til 7. april 2013.

I tillegg husket Diamond Pet Foods i forrige måned noen Kirkland -signaturmerker som ble solgt på Costco. Kirkland Signature Pet Foods inkluderer følgende produkter med en “Beste før dato” av 9. desember 2012 til 31. januar 2013:

Kirkland signatur utrolig premium voksen kjæledyrhund Lam, ris og grønnsaksformel

Kirkland signatur utrolig premium voksen kjæledyrhund kylling, ris og grønnsaksformel

Kirkland signatur utrolig premium moden kjæledyrhund kylling, ris og eggformel

Kirkland signatur utrolig premium sunn vekt kjæledyrhund formulert med kylling og grønnsaker

Kirkland signatur utrolig premium vedlikeholdskatt kylling og risformel

Kirkland signatur utrolig premium sunn vekt kattformel Kirkland Signature Nature’s Domain Salmon Meal & Sweet Potato Formula For Dogs

Wellpet, LLC, har også kunngjort en frivillig tilbakekalling av Wellness Dry Pet Dog Food som ble produsert på Gaston, SC, anlegget knyttet til Diamond Pet Foods Recall. Produktet som er involvert er

Velvære komplett helse super5 bland stor rase valp, 15 lb poser, 30 lb poser og 5 oz prøveposer med “Best by” -datoer 9. januar 2013 til 11. januar 2013.

Produsenten bemerker “Flertallet av Wellness Natural Products for Family Pets produseres i Wellpets eget moderne topp moderne produksjonsanlegg i Mishawaka, Indiana. Wellpet kjøper ikke lenger noen produkter fra Diamond Pet Foods. ”

Hvis du har spørsmål knyttet til om kjæledyrets mat er involvert i tilbakekallingen, kan du kontakte Diamond Pet Foods på 1-866-918-8756, mandag til søndag, kl. Est. Forbrukere kan også gå til et spesielt nettsted, Diamondpetrecall.com, for mye mer informasjon.

Helseproblemet er kontrahert av mennesker etter å ha administrert den infiserte kjæledyrhunden og ikke klarer å vaske hendene. Uansett hvilken mat du gir til kjæledyrene dine, er det alltid avgjørende å ta forholdsregler for trygg håndtering av kjæledyrmat.

Oppdatering 05/08/12:

Natural Balance Pet Foods har gitt ut en frivillig tilbakekalling av noe av deres tørre kjæledyrhundmat som ble produsert på Diamond Pet Foods Gaston, SC -anlegg på grunn av mulig forurensning med Salmonella. Tilbakekallingen inkluderer utvalgte poser med naturlig balanse søtpotet og vilt hund, naturlig balanse lammåltid og brun rishund, naturlig balanse vegetarisk hund og naturlig balanse søtpotet og bison kjæledyrhundemerker. Nettbalansens nettsted opprettholder en liste over de bestemte produktene som er inkludert i tilbakekallingen.

Hvis du har denne kjæledyrhunden, oppfordres du til å avhende den trygt. For ytterligere informasjon, kontakt Natural Balance Pet Foods kundeservice på (800) 829-4493 fra 08:00 til 17:00 PST.

Mat for kjæledyrmat