En introduksjon til Spirit Essences

Jeg har tidligere skrevet om den milde helbredende kraften til blomsteressenser. Blomster essenser tilbyr vibrasjonshelbredelse for kropp, sinn så vel som ånd. Den mest kjente blomsteressensen er mest sannsynlig redningsmiddel, en blanding av en rekke Bach Flower-essenser. Redningsbehandling hjelper med stressende situasjoner, både for dyr og mennesker.

Jeg har brukt blomsteressenser i heller litt tid, både for kattene mine og for meg selv, med stor suksess. Jeg har oppdaget at essensene er spesielt praktiske med emosjonelle så vel som atferdsproblemer.

Da Allegra aller først gjaldt meg, benyttet jeg meg av miljøvennlige Hope Farm Essences for å hjelpe til med hennes spill aggresjon, så vel som frykten for høye lyder. Jeg brukte også tradisjonelle vaner justeringsmetoder samt leketerapi. Jeg tror ikke at vi ville ha gjort utvikling så raskt som vi gjorde med bare de konvensjonelle terapiene alene.

For et par måneder siden ble jeg introdusert for spiritessenser. Spirit Essences er av nasjonalt forstått feline Behaviorist så vel som stjernen i Animal Planet’s “My Feline from Hell,” Jackson Galaxy. Virksomheten ble opprettet i 1995 av Dr. Jean Hofve, en helhetlig veteriær. Spiritessenser er de eneste veterinærformulerte essensene i verden. Dr. Hofve har mye mer enn et mange års erfaring med å jobbe med essenser i et bredt spekter av typer så vel som innstillinger. Jackson Galaxy har bistått etablere og avgrense rettsmidlene basert på hans erfaring så vel som behovene til sine egne kunder.

Spirit Essences bruker bare rent Eldorado naturlig vårvann fra en kaldt vann artesisk vår i Eldorado Canyon nær Boulder, Colorado. Dette vannet blir deretter forbedret med fullfargespektrumlys, Reiki Energy (noe som en Reiki -mesterutøver appellerer til meg), samt perle forbedret basevann. De evaluerer stadig og oppdaterer alle sine rettsmidler når de legger til nye essenser til lageret på over 300 essenser. De finjusterer også kontinuerlig disse formlene basert på kommentarer fra klienter i tillegg til medisinsk så vel som personlig erfaring.

Jeg har brukt to av Spirit Essences ‘formler for Allegra de siste to månedene, så vel som resultatene har vært langt mye mer bemerkelsesverdige enn noen form for annen essenslinje jeg har brukt.

Allegra bekymret meg for en sterk bekymring for lyder utenfor – enten det var en søppelbil som gikk forbi, en nabo som klipper plenen, kraftig regn eller noe uvanlig så vel som rart som høres ute. Disse ser ut til å sende henne til å gjemme seg inn i enten hennes risikofrie område i dusjkabinettet i underetasjen, eller inne i kjøkkenområdet. Da jeg begynte å bruke Spirit Essences risikofrie område for katter for henne, endte hun opp med å bli merkbart mye mer selvsikker. Omtrent en uke etter at jeg startet henne på middelet, løp hun ikke lenger til et av hennes skjulesteder da søppelbilene gikk forbi. Faktisk løp hun virkelig til vinduet for å se hva! Hun har ikke vært inne i kjøkkenområdet da jeg startet henne på dette middelet.

Vi håndterer fortsatt hennes bekymring for stormer, spesielt de som er gått sammen med kraftig regn. Av en eller annen grunn ser det ut til at støyen fra regnet som treffer hjemmet, skremmer henne mye mer enn støyen fra torden. For disse tider bruker jeg Spension Stopper, Spirit Essences ’tilsvarer redningsmidler. Jeg har oppdaget det mye mer effektivt for henne enn redningsmiddel. Hun gjemmer seg fortsatt under uvær, men hun kommer mye raskere ut når stormen har gått, så vel som hun ikke ser nesten så livredd ut som hun benyttet seg av.

Har du brukt blomsteressenser for kattene dine? Vennligst del opplevelsen din!

For mye mer info om Spirit Essences, så vel som å bestille, se Spiritessences.com.

FTC full avsløring: Jeg er tilknyttet partner av Spirit Essences.

Du kan også glede deg over å lese:

Blomsterkraft for katten din: Skånsom helbredelse fra blomsteressenser

Bokanmeldelse: Total Guide to Holistic Feline Care av Celeste Yarnall samt Jean Hofve, DVM

På nært hold så vel som Purrsonal med Jackson Galaxy, stjerne av Animal Planet’s “My Feline from Hell”

Ingrid King

Du kan også like:
Nytt partnerskap med Spirit Essences

Spirit Essences Holistic Remedies: Nøyaktig hvordan du kan hjelpe kattene dine med å oppdage deres mojo

Giveaway: Supreme Peacemaker fra Spirit Essences

«Hjelp verdens fineste kullende søppel doner helt gratis søppel til krisesentre
Roadrunner, den langdistanse løpende katt »

15 kommentarer til en introduksjon til åndes essenser

Mary sier:

24. januar 2017 kl. 9:17

Jeg har en mannlig katt med kronisk blærekatis. Vi har prøvd mange, mange ting. Det eneste som virkelig hjelper er antidepressiva, men jeg vil ikke gi ham de langsiktige. Han ble hentet inn utenfra og virker godt balansert, kjærlig så vel som livlig med de andre kattene, men har bare dette kroniske problemet. Vi har satt ham på våt mat så vel som spesialmat for urinproblemer,nullnull