Tid for de enorme kvinnene

av Victoria Blair
1. august 2016

Som folk som jobber i serviceindustrien, har vi alle vært der. Ganger når du må være voksen så vel som å tilby ting du virkelig ikke vil tilby med. Jeg har hørt setningene, “Sug det opp”, “Gird Loins”, “Trekk band-Aid of”, eller “Tegn en linje i sanden.” Men ingen andre setninger ser ut til å utstyre meg mer enn å “sette mine enorme kvinne -truser på.”

Det hele begynte da barnet mitt bestemte seg for at hun ønsket å begynne å bruke rutinemessige truser i stedet for bleier. Jeg tror hun var to. Å være en “stor jente” var alt som trengs for henne å velge å chuck bleiene. På slutten av dagen var hun totalt pottetrenet, så vel som aldri brukte en bleie til igjen. Vi var så stolte!

Hele situasjonen minnet meg om at vi kan velge hva vi vil ut av livet, men det trenger oss til å ta beslutninger som en sjef! Vil vi holde oss i nøyaktig samme gamle situasjon, eller vil vi gjøre en modifisering og gjøre noe?! Å gjøre den modifiseringen vil trenge oss å huske på målene våre når vi begynte å ri på dette toget som heter … Grooming Career.

Jeg oppdager disse omstendighetene telefonsamtale for diplomati så vel som direkte fremover. fokuserer på løsningen i stedet for problemet. Og alltid, alltid, vær profesjonell. Tross alt kommer kundene dine til deg for å få spedbarnet til å se fantastisk ut, de stoler på deg.

Å ta på deg de enorme kvinnene dine vil bety å aldri la kundene dine se deg som svak. For eksempel, i stedet for: “Jeg er så lei meg for at jeg må øke prisene, fru Jones, men, gosh darn det, sønnen min trenger seler, så vel som min sjampo -leverandør økte prisene, så nå …” seriøst, Alt klienten hører er: “Bla, bla, bla!” De bryr seg ikke virkelig om ditt personlige liv når det gjelder å koste dem mer penger.

Når du tar på deg de enorme jentene dine, bør du ha en plan på plass. Jeg lar normalt kundene mine forstå om en kostnadsøkningsavtale med å håndtere når jeg bestiller neste avtale. “I april vil Fluffys brudgom være $ x.xx. Dette vil gjøre det mulig for oss å gå til flere pleieseminarer, samt være i stand til å forbedre ferdighetene våre. ” Ferdig. Kort så vel som søt. La dem se fordelen med det som kan være en belastning på dem. Jeg sørger alltid for at jeg avslutter det de potensielt ser på som dårlige nyheter, på en positiv tone. Det er kraften til de enorme jentene.

Jeg måtte nylig fortelle en lojal klient at jeg måtte kutte besøkstiden i to. Dette er en dame som har vært med meg fra å starte virksomheten min. Vi har vært sammen med to hunder så vel som døden til mannen hennes i årene jeg har vært hennes mobile groomer. Takket være henne har virksomheten min utvidet til å omfatte flere pensjonister i hennes 55 pluss samfunn. Men på grunn av det har jeg ikke lenger tid til å chatte en ekstra halvtime i kjøkkenområdet hennes der hun overlater meg en godpose full av ostepinner samt granola barer. Jeg tok på meg de enorme kvinnene mine i tillegg til at jeg fortalte henne at jeg måtte rutine hunden hennes en time tidligere siden hun gjorde meg berømt i nabolaget hennes. Hun var så spent, på slutten av vår tid sammen, scootet hun meg ut bakdøren.

Vi kan få en puddel til å se ut som en rockestjerne med gal saksferdigheter, spise hår hele dagen, kjøre våre pleiestigger som en erfaren lastebil, men alt dette talentet, så vel som vi tilbyr oss kort. (Jeg forstår at du også er der ute, folkens. Jeg har ikke glemt!) I denne verden av øyeblikkelig tilfredsstillelse er vi de utvalgte få som har ekte ferdigheter som trenger mer enn et fancy nettsted så vel som et smil. Husk det. Det tar tid så vel som engasjement å kunne få en nysgjerrig, vinglet valp til å se ut som et luksuriøst utstoppet leketøy.

Ikke tilby deg selv kort! Mens jeg cruiser rundt på Facebook Groomer -fora, la jeg merke til råd som ble gitt til en groomer som hadde et problem med naboen. Noen få av disse rådene inkluderte å ta en tallerken informasjonskapsler til naboen, for å fnise uendelig om nøyaktig hvor dum hun kan være. sann historie! Tidene har endret seg, folkens! Dette er det 21. århundre! Vaner som er utviklet for å dempe deg selv, vil bringe over virksomheten din når du arbeider med kunder. Det er derfor jeg sier, få betalt det du er verdt, nyt prosessen, i tillegg til å trekke opp de enorme kvinnenes truser! ✂

Total

3

Aksjer

1

0

2

0

0

Annonser