Puppy Adoption Event

Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er omtalt i dette innlegget.
Innkallingen er litt sent, men jeg ville nevne at kosete hjørnetenner har en valpadopsjon lørdag 1. august på valper og guppies i Tustin, CA.
Her er detaljene:
Puppy Adoption
Hva: valper n guppies og kosete hjørnetenn valp adopsjon
Når: 1. august 2009, 11:00 – 15:00
Hvor: valper n Guppies 13011 Newport Ave. Tustin, CA 92780
Jeg er ikke sikker på om vi kommer innom eller ikke, men hvis du er en vanlig leser av denne bloggen, vil du vite at vi har meldt deg frivillig som fremmer for kosete hjørnetenner i fortiden. Vi er store fans av kosete hjørnetenner, og hvis du er interessert i å adoptere en valp, anbefaler vi dem på det sterkeste.

Hva med deg? Er du interessert i å adoptere en valp? Hvis du er interessert i å hjelpe deg med å fremme valper, kan du kontakte kosete hjørnetenner gjennom nettstedet deres kl.
Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – ideelt for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste Canine Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hjørnetegninger vi liker: Gale hjørnetog-meg-godbiter-vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for vår guide hjørnetann valper.
Beste fersk hundemat vi liker: bondens hjørnetann – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Canine Food og hun elsker det! Få 50% avslag på ditt første kjøp av bondens hund.

Sjekk ut mye mer av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.