Grunner til å fremme en katt

fremme en katt

Katter verdsettes mindre enn hunder.

Dette er en økende bekymring så vel som rente for meg.

Katter er mindre sannsynlig enn hunder for å få rutinemessige veterinærkontroller. Det er mindre sannsynlig at de får vaksinasjoner, så vel som mindre sannsynlighet for å bli spayed eller kastrert.

Det er mindre sannsynlig at katter spiser et topp kosthold. Det er mindre sannsynlig at de bruker ID -koder, mindre sannsynlig å bli mikrochippet.

Katter er mye mer sannsynlig i stand til å streife rundt og som et resultat mye mer sannsynlig å gå seg vill eller slå av biler. Hvis de blir imponert, er det mindre sannsynlig at eierne ser etter dem.

I 2010 ble 446 imponerte katter avlivet i mitt nabolag i Fargo, N.D., West Fargo, N.D., samt Moorhead, Minn., Ifølge Pound Statistikk rapportert av Adopt-A-Pet of Fargo-Moorhead.

Omtrent nøyaktig samme antall hunder så vel som katter gikk inn i pundene våre i 2010 (omtrent 1000 hver). Mens 96 prosent av hundene klarte det, var det imidlertid bare 56 prosent av kattene så heldige.

Hvorfor er mange flere katter avlivet enn hunder?

En av grunnene til at mange flere katter blir avlivet enn hunder, er siden kjæledyrhundeiere er mye mer sannsynlig å se etter sine tapte hunder i tillegg til å komme i kontakt med regionale kilo.

Noen feline -eiere gidder ikke siden de tror kattene vil komme tilbake om noen dager.

Denne ideen er vanskelig for meg å forstå siden jeg liker i tillegg til at kattene mine verdsetter like mye som jeg liker hunden min.

Bare 10 prosent av imponerte katter i Fargo-Moorhead blir gjenvunnet av eierne sine, ifølge Heather Clyde, Shelter Manager for F-M Humane Society. Nasjonalt er antallet enda lavere, bare 2 til 3 prosent.

Hvor trist.

Når en kattete vandrer unna, tror mange mennesker at kattlinjen til slutt vil komme tilbake, sa Heather. Hvis katt ikke kommer tilbake, er det enkelt for eieren å bare skaffe en ny katt.

Et annet problem er den enorme kattebestanden lokalt så vel som nasjonalt, sa Heather.

Heather uttalte at det er spesielt tøft for voksne katter å bli omfavnet siden kattungene alltid blir omfavnet først. Under “Kitten Season” som normalt er april med oktober, vedtar Humane Society ut to kattunger for hver eneste voksne katt.

Når adopsjonene er trege, er ikke lyet i stand til å ta mye mer voksne katter fra regionale pund på grunn av område så vel som antall tilbudte fosterhjem. Fosterhus forsyner et dyr med et kjærlig hus til det blir adoptert.

F-M Humane Society har plass til 17 kenneler i krisesenteret, sa Heather. Den har også på typiske 20 til 25 katter så vel som kattunger som bor i fosterhjem.

“Det er relativt enkelt å finne fosterhus for kattunger,” sa hun. “Men når det gjelder å oppdage fosterhus for voksne, er det mye vanskeligere.”

Lokalt redder også Adopt-A-Pet og Natural Pet Center også katter fra kiloene.

Jeg skal få min aller første fosterfeline neste uke med Adopt-A-Pet. Jeg kan ikke fortelle deg nøyaktig hvor tilfredsstillende det er å redde et dyr direkte fra pundet. Det er noe av det aller beste en ekte dyreentusiast kan gjøre. Jeg kan ikke vente med å dele bilder samt oppdateringer av pusen jeg fremmer.

Og i situasjonen krever du mye mer oppmuntring, her er noen ekstra grunner til å fremme en katt:

Grunner til å fremme en katt

Ved å ende opp med å være et fosterhjem, leverer du det dyret med et kjærlig hus til det blir adoptert. Fosterhus er alltid nødvendig siden lyområdet er begrenset.

1. Du leverer sårt tiltrengt sosialisering for den katten.

En feline får ikke samspillet hun trenger når hun bor i et ly. Imidlertid får en feline som går til et fosterhus oppleve folk som kommer så vel som å gå, andre katter, hunder, barn som leker, støyen fra vakuumet, høy musikk, etc. Dette er ekstremt avgjørende for å hjelpe en kattete endte opp med å være en lot more adoptable.

2. Du oppdager mye mer om kattens personlighet.

Når en feline går inn i et fosterhjem, kan fosterseieren rapportere kommentarer til krisesenteret. Liker felinen å bli holdt? Liker hun å kose seg?

Skraper hun mye? Er hun en høy katt? Kommer hun sammen med andre kjæledyr? Does the feline hide a lot? Is the feline affectionate? aggressive with kids? all of these traits will assist the feline discover the extremely finest home.

3. You are saving the life of at least one cat.

Most rescues pull cats directly from the pound. If you select to foster a cat, not only are you saving the life of that animal, however you may likewise be opening up a area at the shelter for a feline to take its place.

4. Fostering a feline is excellent socialization for your own animals.

I foster or pet sit dogs often. Dogs are always coming as well as going at our house. however we’ve never had one more feline visit! Fostering a feline is going toVær en utmerket sjanse for kattene mine så vel som kjæledyrhunden min til å oppdage nøyaktig hvordan jeg kan bli sparket tilbake rundt nye katter.

5. Katter er aktivert i mange leiligheter.

Det jeg virkelig uttaler her er at ethvert individ kan fremme en katt, uavhengig av “ingen familiegrad tillatte” regler. Det er enkelt å ha en katt hvor som helst uten at utleier selv vet det.

Jeg har bodd i tre forskjellige leiligheter med katten min. Den ene gjorde det ikke mulig for katter så vel som de to andre trengte at alle katter ble kløvet (min kattete er det ikke). Jeg har aldri fortalt noen form for utleiere at jeg hadde en katt. Vedlikeholdspersonene som kommer så vel som fra tid til annen kan bry seg mindre om noen har en katt.

6. Du trenger ikke å fremme en kattete langsiktig.

Det er ingen langsiktig forpliktelse når du fremmer katt. Hvis du fostrer til et krisesentre eller redning, så vel som det bare ikke ordner seg, vil kattedyret gå tilbake til krisesenteret eller inn i et annet fosterhjem.

Du kan fremme noen uker eller noen måneder eller noen år. Det er like mye som deg! Du kan være et akutt fosterhus i helgene. Du kan fremme en mamma feline så vel som kattungene hennes.

Du kan kjæledyr sitte for andre fosterseiere etter behov. Valgene fortsetter så vel som på. Poenget er at fosterhus alltid er nødvendig i alle typer tid du kan gi.

7. Å fremme en feline kan vise barnet ditt en leksjon om ansvar.

Hvilken høyere leksjon er det enn å vise en ung om empati for dyr? Du veileder barnet ditt om forpliktelse i tillegg til å gjøre en forskjell for et dyr i nød.

8. Mange redninger vil dekke alle kostnadene.

De fleste redninger vil betale for hva feline trenger som veterinærpleie, en kattete transportør, mat, boller osv. Lokalt, adoptere-a-pet så vel som F-M Humane Society vil dekke alle kostnadene for fosterhjemene sine.

9. Å fremme en katt kan hjelpe deg med å velge hvis du vil ha en katt.

Hvis du ikke har hatt en feline før, er fostring en utmerket metode for å oppdage om feline eierskap er ideelt for deg, husholdningen din så vel som dine nåværende kjæledyr. Hvem vet, kanskje du vil omfavne fosterkatten din! Woo hoo! Gladet slutt for alle!

10. Hvis du allerede har en katt, er det ikke ekstremt mye arbeid å legge til en ny katt.

Du øser allerede søppelboksen. Du mater allerede en katt. To hunder kan være mye arbeid når du tror på all nødvendig trening samt trening. Men alvorlig, nøyaktig hvor vanskelig er det å legge til en mye mer katt? Gå inn, gal feline kvinne …

Mer informasjon

CAT-adopsjon/fostring i Fargo-Moorhead:

Adoptere-a-pet

Naturlig kjæledyrsenter

F-M Humane Society

Rimelig spaying samt nøytrering:

Minn-Kota Paaws

Rimelige kjæledyrforsyninger:

Jazzy så vel som Mumbos sparsommelige butikk

Lokale pund å komme i kontakt med hvis kattet ditt mangler:

Fargo så vel som Cass County: 701-232-7312

Moorhead så vel som Clay County: 218-236-9059

West Fargo: 701-282-2898

Har du fostret en katt? Hva var din erfaring?