Hundetreningsmål 2015 – I tillegg til hvorfor Pet Dog Training aldri er totalt

min kjæledyrhund fyller 9 år i år, så vel som ja, vi har fortsatt treningsmål.

Med dette innlegget vil jeg oppnå tre ting:

For det første vil jeg vise nye kjæledyrhundeiere at en kjæledyrhund aldri er helt “trent.” Det er et ubegrenset arbeid som pågår, i det minste for meg.

For det andre håper jeg at du vil se at akkurat siden jeg komponerer om pethundtrening, indikerer det ikke at kjæledyrhunden min er perfekt. langt ifra. I tillegg til at jeg ikke er best heller.

For det tredje håper jeg at jeg motiverer deg til å sette dine egne mål for kjæledyrhund trening hvis du ikke allerede har gjort det. Jeg vil gjerne høre hva du jobber med denne måneden. På torsdag vil jeg kunngjøre en morsom, men motiverende kjæledyrhundvandring og treningsutfordring, og jeg håper du vil delta!

Det å overholde målene for kjæledyrhund trening jeg har satt meg selv.

Jeg har blitt ganske avslappet det siste året eller så med ACE. Han blir eldre, så jeg har en tendens til å la ting gli. Hvem bryr seg om han trekker? Hvem bryr seg om han sitter i tillegg til å be mens vi spiser? Han er gammel, sier jeg til meg selv.

På grunn av det er han sannsynligvis ikke også oppført som han kan være, noe som er OK, men det er derfor jeg har mål.

Målene mine for kjæledyrhundtrening – 2015

1. Gi kjæledyrhunden min i bånd minst to ganger i uken.

Du tror kanskje ikke dette er et treningsmål, men det er det.

Da vi var bosatt i Fargo, N.D., kan jeg kanskje bare åpne terrassedøren i tillegg til å la Ace løpe rundt i bånd i 10 eller 20 minutter. Vi bodde ideelt i en bypark, så vel som vi ville spille der hver dag i tillegg til båndene våre. Mens kjæledyrhunden min er i den lave enden så langt som fysisk energi, kjente jeg ikke nøyaktig hvor avgjørende disse lekeøktene i bånd var oppe før jeg beveget meg.

Her i San Diego, en uke eller to (eller tre!) Kan gå forbi der jeg ikke gir ACE noen type utenfor bånd. Siden av dette har ACE mye fysisk så vel som emosjonell opphent energi. Han har sutret mye i det siste, i tillegg til at jeg forstår å la ham løpe rundt i fem minutter noen få ganger per uke vil utgjøre en stor forskjell.

Det er mange steder der jeg kan gjøre dette. Det er bare et spørsmål om å gjøre et poeng å gjøre det. Vi online en kilometer fra Pet Dog Beach for å gråte høyt.

2. Forsømmer essens sutring.

Jepp, dette er assosiert med mål nr. 1. Kjæledyrhunden min har absolutt sutret mye i det siste, så vel som den er irriterende. Han har alltid vært litt av en sutring, så vel som jeg forstår at det hovedsakelig er siden jeg gir ham interesse for sutring. Selv om jeg skjenner ham for det, virker han halen som “Ha! Gotcha å se på meg! ”

Min hubby Josh rapporterer at Ace knapt noen gang sutrer når jeg ikke er i nærheten, så godt som jeg tror det. Ofte krever jeg å ta noen av mine egne anbefalinger – forsøm kjæledyrhunden din for å sutre!

Planen min er å forsømme enhver form for sutring i 30 sekunder, så vel som om han ikke stopper, bare stå opp i tillegg til å gå til en plass til uten å reagere. Eller trinn ess til en plass til når det er nødvendig, som når han sutrer mens vi spiser. Som han har gjort i det siste. Å, ess! ?

3. Arbeid med å hæl mye mer alvorlig.

Jeg benyttet meg av å være virkelig streng over hæl. I utgangspunktet, hvis Ace var i bånd forventet jeg at han skulle hælen.

Jeg tror det er litt så bra nå. Det er bare rettferdig å gi kjæledyrhunden litt fleksibilitet til å snuse i tillegg til å sjekke ut som en belønning for å gå høflig. Her er min foretrukne publiser jeg har skrevet om mentorhæl.

Problemet er at jeg har vært litt så godt sparket tilbake med Ace, så vel som han har trukket mye mer siden det. For eksempel vil han uventet pil over gangveien for å snuse en tilfeldig plante. And, he quite routinely tries to pull towards other dogs while making those ecstatic breathing as well as “choking” sounds.

Annoying, right?

My “solution” around other dogs has mainly been to hold Ace back, which is not mentor him anything. It’s really making the issue worse, since he most likely anticipates the tension in the leash, which encourages a lot more pulling. Sukk …

I’ll be composing a lot more about this on Thursday, however my goal is to work on heeling with Ace by bring treats, motivating him to pay interest to me, as well as stopping when he pulls forward.

Pretty basic, however all of us understand it’s much easier stated than done. I’m lucky, since my pet dog really understands what “heel” indicates (remain at my left side without pulling). It’s just a matter of enforcing it a bit better.

4. Make sure to release Ace from “stay” as well as “go to your bed.”

I taught my pet dog that “sit” indicates “sit as well as stay sitting up until I state OK.”

So, when we tell him to “go to your bed,” this likewise indicates “go til sengen din, så vel som å bli der opp til jeg oppgir ok. ”

Problemet er at vi ber ACE om å gå til sengen hans, i tillegg til at vi ikke vil oppgi noe på en halvtime siden vi generelt glemmer ham!

Dette er ikke rettferdig overfor ess, så vel som jeg forstår at det har vært litt stressende og forvirrende for ham. Det er på samme måte en grunn til at han sutrer siden det er en metode å fortelle oss: “Um, folkens?” I tillegg til at programmet slipper ham, som forsterker sutringen!

Jeg vet, problemer i første verden, ikke sant?

Noen hunder bor utenfor koblet til en tønne, så vel som kjæledyrhunden min sutrer siden han ikke forstår om han kan forlate sin organiske hundeseng. Stor sorg. Hva har jeg laget? ?

Så det er generelt det for oss.

La meg forstå hva du skal jobbe med denne måneden, så vel som jeg håper du vil bli med meg torsdag når jeg komponerer mye mer om den kommende vandringen og treningsutfordringen.

Hva er målene dine for kjæledyrhund?

Du må på samme måte tenke på å registrere deg for e -postnyhetsbrevet mitt der jeg deler ekstra informasjon om trening i tillegg til å leve med hunder.

Ha en flott uke!

– Lindsay