Hvorfor saker av høy kvalitet: Fersk mat til katter

Denne publiseringen er sponset av små, samt består av tilknyttede lenker*

Har du noen gang åpnet en boks mat eller en pose med kibble, samt lurt på innholdet? Hvorfor lukt så ille? Hvorfor er komponentoppføringene så utfordrende og lenge? Hva er til og med i det? Katter kan være mystiske, men maten deres skal ikke være det. Det er her små kommer inn. Små er menneskelig kvalitet, fersk mat, for katter.

En kort historie med kattemat

Små ble etablert på den grunnleggende oppdagelsen av at kattemat aldri virkelig ble produsert katters spesielle ernæringsbehov. Kibble ble utviklet av en nødvendighet for å tilfredsstille rasjonelle krav til kjøtt så vel som hermetikkmaterialer som tinn under Word War II. Dessuten ble Kibble for det meste utviklet for hunder. Katter ser ut til å ha vært en ettertanke, så vel som vi forstår nå, katter er ikke små hunder.

Katter er obligatoriske rovdyr. De krever proteinpakkede måltider som er fulle av naturlig fuktighet og ingen stivelse. Kibble endte opp med å være tilstanden quo siden den er praktisk, hyllestabil, så vel som billig. Dessverre indikerer en kostholdsplan av kibble av lav kvalitet at katter ofte ikke tar inn nesten tilstrekkelig vann, og etterlater dem i en konstant spesifikasjon av dehydrering, noe som kan føre til kroniske nyreproblemer, så vel som i mange tilfeller, forkortet levetid. En rutinemessig kostholdsplan for fersk mat er en av de aller beste metodene for å stoppe kroniske helse- og velværeproblemer.

En kort så vel som grunnleggende komponentoppføring på små fjørfeoppskrifter med mennesker klasse, sammenlignet med en tradisjonell hermetisert kattemat-etikett-lang, komplisert, mystisk.
Problemene med kibble, så vel som til og med hermetisert kattemat, går utover nøyaktig hvordan den er laget. Pet Food Market-markedet er “fôrgrad”, noe som indikerer at komponenter ikke er regulert av FDA så vel som derfor ikke tenkt på å være risikofrie til konsum. Dine lodne gode venner er som familie, så hvorfor skulle de ikke spise som det?

Kattene våre er som våre husholdningsmedlemmer – så la oss mate dem som det.
Små: menneskelig klasse, fersk mat for katter

Små starter med kvalitet, sporbare, regulerte, så vel som risikofrie ingredienser i menneskelig kvalitet-nøyaktig de samme komponentene du vil hente på det regionale markedet. Ved å starte med ingredienser av høy kvalitet, er små i stand til å fortelle deg nøyaktig hva som er i hver oppskrift, i tillegg til å koke formlene sine nøye for å låse seg inn næringsstoffene så vel som fuktighet som katter biologisk trenger.

Etter å ha tilberedt ingrediensene, fryser små hver pakke for frakt. Små sørger for at du ikke trenger å sette kattens helse og velvære i fare, samt bekvemmelighet.

Nysgjerrig på å prøve små, men ha en kresen pitty ved din side? Ikke noe problem. Små, en virksomhet med feline mennesker, forstår at våre feline gode venner kan ha spesifikke paletter, samt har etablert en to ukers sampler, slik at kattet ditt kan prøve sine forskjellige strukturer samt oppskrifter, samt velge hva som er deres favoritt. Derfra kan du tilpasse medlemskapet ditt som skal leveres månedlig.

For mye mer info så vel som å bestille, vennligst se små

*FTC -avsløring: Dette er et sponset innlegg, som indikerer at jeg ble kompensert for å fungere dette innholdet. Uansett mottatt tilbakebetaling, vil du bare se produkter eller tjenester som er omtalt på dette nettstedet som jeg mener er av rente for leserne våre. The Mindful Feline er en deltaker i Smalls tilknyttede program. Dette indikerer at hvis du velger å kjøpe med noen form for koblinger, får vi en liten provisjon. Vi sprer bare ordet om produkter så vel som tjenester vi enten har brukt eller vil utnytte oss selv.

Ingrid King

Du kan også like:
Gjennomgang: Små fersk mat til katter

Gjennomgang: nomnomnow fersk mat til katter

Big Bear Pet Food: Fersk frossen rå samt kokt kattemat

«Giveaway: Vinn en DIY Catio -plan etter katioområder til ære for National Animal Security & Security Month
Pawprint App Giveaway -vinnere »

7 Kommentarer til hvorfor høykvalitetssaker: fersk mat for katter

Tracy Burton sier:

8. oktober 2020 kl. 16.45

Jeg begynte nylig å mate små til kattungen min (han er for tiden 6 måneder) i tillegg til at han liker det. Jeg merker også mye mer tisse i søppelboksen hans på hverdagsbasis, noe som er utmerket, da jeg aldri virkelig ser ham drikke mye vann, selv om jeg holder en rekke valg inkludert en fontene som tilbys rundt i huset. Jeg liker at det er laget spesielt for katter, så vel som ikke et sekund antatt for et merke som startet med kjæledyrhundemat.

For de av dere som spør, kan du faktisk tilpasse proteinene. Små er ekstremt lydhør så vel som vennlige, bare send dem e -post til sampleren. Når du begynner å få en boks hver måned, kan den også tilpasses.

Svare

Abby F. sier:

8. oktober 2020 kl. 14:06

Jeg er en boomer som hadde katter med tanke på at jeg var 18 år. For rundt 25 år siden begynte jeg å prøve å skaffe kattene minenull