Hvorfor elsker hunder knirkete leker?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore46

De fleste av oss har observert våre firbente følgesvenner blir gal etter et favorittleketøy, og det er vanligvis et leketøy med en knirkete støykaker inni. Har du noen gang lurt på hvorfor hunder elsker knirkete leker så mye? Selv om det er fristende å tro at rasene bare liker å irritere oss med den ustanselige knirkete støyen, er det et par teorier om hvorfor hunder tiltrekkes av knirkete leker.

Du vil kanskje legge merke til at hunden din ser ut til å miste entusiasmen for et leketøy når knirkemekanismen er fjernet, så det virker som om det er det knirkende aspektet av leketøyet hunden er trukket til, i stedet for formen til leken. Hushunder er avstammet fra ulver, og noen teoretiserer at den knirkete støyen minner om den knirkende lyden skremt eller skadet byttedyr ville gjøre, og appellerer til hundens jaktinstinkter. Når Squeaker er fjernet, er byttet “død” og hundens jobb er fullført. Selvfølgelig er det også mulig at hunder bare liker å få den auditive tilbakemeldingen når de spiller – skriket er en belønning i seg selv.

Topprangerte squeaker hundeleker

Duckworth Splash er myk og kosete og har en squeaker i midten av leketøyet som, når den er klemt, lager en knirkete lyd som hunder elsker!

Max, TV Star er Petmeds -maskot og kommer til live som en ekte leketøy kledd i en dapper labfrakk. Max har en myk tekstur som er lett ved hundens munn, og han er utstyrt med to squeakers for dobbelt så moro.

Sea Shammies pluss hundeleker er myke og kosete, og de er formet som morsomme skapninger som finnes under havet. Disse fargerike lekene er laget av plysj polyesterfibre som svaier og beveger seg når hunden vår leker med dem, og squeakeren inni gir enda morsommere!

Husk at hvis hunden din er en aggressiv tygge og har en tendens til å raskt fjerne skrikemekanismen fra leker, kan du vurdere å velge en annen mer holdbar type hundeleker, da “squeaker” kan være en kvelende fare.

Dog Behaviortoys