Et stilig alternativ for katter som i likhet med pappesker

legger til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore7

Hvis du har en katt, forstår du den universelle virkeligheten som katter som bokser. I tillegg til at det ikke er rart, siden en pappeske appellerer til en kattens instinktive ønske om å oppdage et koselig, sikkert område å gjemme seg ut i. Dessverre, mens bokser er rikelig så vel som billige, gjør de ikke mye for å forbedre hjemmet ditt dekor. Heldigvis er det metoder for å tilfredsstille din kattete venns ønske om et lukket skjulområde uten å ofre stil ved å velge kattemøbler som er funksjonelle, tiltalende så vel som holdbare så vel som viktigst av alt, som din kattete virkelig vil bruke.

Herzher’s Wicker Feline Pod gir feline alle fordelene med en pappeske, så vel som mer. Den unike lukkede pod-formen til sengen gir din kattete følelse av sikkerhet han ønsker, sammen med den ekstra komforten til en vaskbar mikrofiber semsket pute. Feline -poden har avrundede sider for å hjelpe til med å beholde kattens kroppsvarme, mens den forhøyede basen holder kattedyret utenfor det kjølige gulvet. Feline-poden er laget med neshorn som er holdbar, så vel som raskt vaskbar med såpe så vel som vann, så vel som den nøytrale jordtonen er designet for å koordinere med nesten alle typer husdekor.

Så oppgi farvel til det brokete sortimentet av pappesker i tillegg til å behandle kattet ditt til en tett, stilig seng som du vil være stolt av å screene i hjemmet ditt.

Nye Produkter