Bison lever behandler for hunder fra tidløse poter!

Jeg vil la deg forstå om høykvalitets, frysetørket bisonelever godbiter for hunder fra tidløse poter.

Selv om jeg ikke har noen form for personlige hunder for øyeblikket, blir jeg fremdeles spent når jeg oppdager om sunne, enkeltkomponenthundtrening.

De to bit-valpene jeg ser på i noen måneder, da en ekspert kjæledyrs sitter har hatt den enorme glede av smakstesting av de tidløse potene frysetørkede bison leverbitt i noen uker nå. De fikk også prøve noen få prøver av selskapets frysetørkede kalkunhjerteskiver samt fjærkre brystbitt.

Denne publiseringen er sponset av Timeless Paws. Bruk kode som MUTT15 for 15% avslag på din aller første ordre (Sitewide).

Besøk Timeless Paws her

Ageless Paws Bison Liver Treats for Dogs Review

Det jeg tror om frysetørkede godbiter

Frysetørkede godbiter var alltid mitt aller første alternativ når det gjaldt å velge snacks for mine rå-matede bokserblandinger Missy & Buzz. Det var siden det bare ikke var praktisk å gå rundt med rå kutt av kjøtt i lommene! Og jeg tenker på tørket rå protein Det nest fineste ernæringsvalget du kan tilby din lodne gode venn hvis det ekte rå tilbudet ikke er tilgjengelig.

Når det er sagt, er det virkelig helt irrelevant om en hund spiser rått kjøtt, kokt mat, hermetikk eller kibble. Frysetørkede godbiter er en lokkende, deilig og, viktigst av alt, sunt snackvalg for alle hunder! Selv de mer finke valpene ser ut til å bli trukket til frysetørkede godbiter.

Den tidløse Paw Bison Liver -godbitene er perfekte for trening, i tillegg til at de også lager utmerkede måltidstoppere for hunder som krever litt oppmuntring til å grave i måltidet.

Hva Rocky så vel som Lila trodde på Bison Liver Treats

Jeg forsto at Rocky, min gourmand -gjest, ville sluke bisoneleveren godbiter i tillegg til kalkunhjertet så vel som fjærkre bryst jeg tilbød ham i hjerteslag!

Til og med søsteren hans, Lila, Miss Gourmet, som er mye mer selektiv når det kommer til mat enn ham, sluppet hennes grådig. Unødvendig å oppgi at begge valpene ikke var redde for å be om mer!

Besøk Timeless Paws her

Husk imidlertid for å motstå valpens trygle øyne når de har hatt omtrent 10% av sitt hverdagslige kaloriinntak av disse godbitene. Overfôringshunder kan føre til overvekt og fordøyelsesproblemer.

Hva gjør Timeless Paws Bison Liver behandler uimotståelig:

De består av en enkelt proteinkilde – USA økt bisonlever

Bisonlever er rik på mineraler, vitaminer så vel som det vitaminlignende forbindelsen koenzym Q10 som støtter hjertehelse og velvære samt har antioksidantegenskaper

Bisonen økes uten utnyttelse av noen form for antibiotika eller ekstra veksthormoner

Behandlingen inneholder ikke noen form for kunstige farger, smaker, konserveringsmidler, fyllstoffer eller noen form for andre tilsetningsstoffer som sukker eller salt

Bonus: godbitene er lite i størrelse, noe som gjør dem utmerkede som trening for alle størrelser!

Tyrkia-hjerteskiver så vel som fjærkrebrystbiter består på samme måte av bare ett frysetørket protein, så vel som de ikke inneholder noen form for kunstige komponenter overhodet.

Hvor mye koster Bison Bites -godbitene?

Bisonbitt er $ 12,50 per pose på nettstedet Timeless Paws.

Bestill godbitene her – bruk kode Thatmutt15 for 15% avslag

(Gratis frakt alle bestillinger over $ 49.99)

Mer om tidløse poter

Disse spesifikke bisonelever -godbitene er produsert av hundeentusiast Dr. Stephen Sinatra, samt distribuert med sin Business Timeless Paws fra Manchester, CT.

Sinatra er kardiolog så vel som ernæringsfysiolog med over 25 års erfaring med å formulere kosttilskudd for mennesker. Han overførte sin forståelse av hva som holder mennesker sunne i tillegg til å aldrende godt til kjæledyrhelse og velværeprodukter. Omtrent alle tidløse PAWS ’tilskudd er veterinærformulert, så vel som evaluert av selskapets ekstremt egen veterinærkonsulent.

I tillegg til frysetørkede godbiter for hunder, inkluderer noen av selskapets produkter:

Probiotiske tygging for hunder

Beroligende tygg for hunder

Ernæring tygger for hunder

Frysetørkede godbiter for katter

Se alle produktene her.

Bruk kode ThatMutt15 for 15% avslag på din aller første ordre (Sitewide). as well as there is always free shipping on orders over $49.99.

Besøk Timeless Paws her

Are you thinking about trying healthier treats for your dog?

In the comments,La oss forstå om du har noen form for bekymringer for tidløse poter eller dens produkter. Vi får dem til å svare på for deg!

Barbara Rivers komponerer med jevne mellomrom for den Mutt. Hun er blogger, rå mater så vel som ekspert hundevandrer samt bevarer bloggen K9s over kaffe.