Sleep Running Pet Dog

Dette innlegget kan bestå av tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene påpekt i dette innlegget.
Du har sannsynligvis sett kjæledyrhunden din drømme i søvne. Jeg ofte her Linus klynker eller får det oksassionale sparket i ansiktet fra Stetson når han prøver å løpe i søvne. Har du imidlertid noen gang sett en faktisk søvnløpende hund? En som reiser seg og faktisk begynner å løpe i søvne. Enten du har eller ikke har sett en søvnløpende kjæledyrhund, må du sjekke ut denne videoen av Bizkit The Sleep Running Dog:
Bizkit søvnløpende hund

Jeg var vitne til dette for første gang forrige uke på iPhone. Under Hockey Lockeroom Talk var alle en surr om Bizkit The Sleep Running Dog. Jeg måtte se det så på et øyeblikk at jeg slo på iPhone, klikket på YouTube -knappen og det var Bizkit som løp inn i veggen.
Mine anbefalinger for Bizkits -eiere: Ikke la ham sove i et rom der det er knekkbare gjenstander.
Sov kjæledyrhunden din eller løper eller løper?
Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – best for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste Pet Dog Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste kjæledyrhund-godbiter vi liker: Crazy Pet Dog Train-Me Treats-Vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for våre guide pet hunde valper.
Beste fersk kjæledyrhundmat vi liker: bondens kjæledyrhund – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Pet Dog Food og hun elsker det! Få 50% avslag på ditt første kjøp av bondens hund.

Sjekk ut mange mer av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.