Mann gjenforenes med Bulldog mangler i mye mer enn 2 år

Familiens kjæledyr er ikke mikrochippet, men denne historien er et tips for meg å vurdere på nytt.

Takket være en mikrochip, gleder en mann seg etter at hans engelske bulldog ble returnert, ifølge ABC7 News i New York. Kjæledyrhunden forsvant tilbake i 2012.

Robert Vitiello uttalte at kjæledyrhunden hans Bella ble stjålet mye mer enn to år tilbake da hun bare var 6 måneder gammel, men nå er hun hjemme i Hempstead, N.Y.

Fra ABC7:

“Det var som om hun aldri klarte å huske oss,” sa han. “Så snart hun så meg, var det den aller beste følelsen. Hun kom ut alt okser, så vel som hun begynte å slikke meg i tillegg til å kysse meg med sin enorme tunge av henne. ”

Noen oppdaget Bella som vandret rundt i Lindenhurst -området fredag ​​kveld i tillegg til at hun brakte henne til Veterinary Medical Center på Long Island. De skannet etter en mikrobrikke, så vel som det førte dem til Vitiello.

“Da jeg fikk den telefonsamtalen, så vel som de uttalte at dette er veterinæren, uttalte de at vi oppdaget kjæledyrhunden din Bella,” sa han. “Jeg mistet pusten. Jeg var som hva, hvem? Jeg er, jeg er faren til Bella. ”

Veterinærfunksjonærer sa til ABC7 at det ser ut til at noen hadde tatt seg av Bella hele denne tiden. Hun virker godt sosialisert og har en “god kroppstilstand.”

I mellomtiden søker Vitiello fremdeles etter sin andre hund, Cesear, som han mener ble tatt av den samme personen som tok Bella, ifølge ABC7.

Full historie

Er familiens kjæledyr mikrochippet?

Bilde fra ABC