Promotere sunne ledd og en gledelig kjæledyrhund i 2014

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddhismore

Med starten av det nye året er det avgjørende å sørge for at familiens kjæledyr er like sunne som vi er. Vi vet verdien av å mate kjæledyret vårt en kjæledyrmat av høy kvalitet, og sørge for at han eller hun får nok trening, men du vet kanskje ikke verdien av riktig felles helse.

Kjæledyrets ledd er like avgjørende som maten de spiser, og øvelsen de får. Når familiegradene alder, kan leddene bli stive og miste fleksibiliteten, noe som kan gjøre det smertefullt å spille eller trene smertefullt, og ingen kjæledyrforelder ønsker det.

Heldigvis kan et felles supplement som lek gratis myke tygging for hunder bidra til å støtte mobilitet, fleksibilitet og leddkomfort, og hjelpe hunder med felles ømhet på grunn av hverdagsaktivitet. Spill gratis kan gis til hunder fem kilo og over og har en kjempegod kyllinglever-smak. Den kommer i en lett å spise myk tygging og fungerer som andre veterinær-anbefalte produkter ved å fremme felles komfort.

Spill gratis myke tygginger er flotte for seniorhunder, eller de som kan oppleve felles problemer. Disse kjempegode felles kosttilskuddene og andre fellespleieprodukter vil sørge for at glade ledd i årene fremover kommer. Ikke glem å starte yngre hunder på et felles helseregime ved å inkorporere produkter med Omega 3 og glukosamin i kostholdet.

Artrittjunktets helse