Veterinary Advantage Acquisition setter NAVC Publishing på toppen

The North American Veterinary Community (NAVC) kunngjorde at det har skaffet seg veterinærfordel hvis produkter vil bli medlem av NAVC -familien som offisielle publikasjoner av NAVC. Denne oppkjøpet posisjonerer NAVC Publishing Division som den største utgiveren i veterinærindustrien.

Veterinærfordelen er det eneste utsalgsstedet i NAVC Publishing Division med fokus på å betjene Animal Health Distribution Channel og dens bestanddeler. Oppkjøpet inkluderer ledsager-, hest- og husdyrutgaver av veterinær-fordel, samt en rekke apper og digitale produkter som tar sikte på å samle produksjons- og distribusjonssamfunnene. Det inkluderer også Fountain -rapporten, en utøvende fokusert detaljert ukentlig nyhetsbrev lest av ledere i dyrehelseindustrien.

Oppdraget med veterinærfordel har vært å hjelpe produsenter med å utvide markedsandelen ved å engasjere, utdanne og aktivere distributørens salgsrepresentanter på tvers av flere kommunikasjonsplattformer. Innholdet er opprettet for å imøtekomme behovene til salgsrepresentanter i innsiden og utenfor distributør, og utdanne dem om hvordan de kan skape sterkere kundeforhold og levere ekte verdi til sine veterinærkunder, som passer best innen NAVC -oppdraget.

“Veterinærfordelingsinnsamlingen er en avgjørende komponent i vår voksende publiseringsdivisjon. Utviklingen innen veterinærmedisin er avgjørende for bransjens fortsatte vekst og avansement, og aktiveringen av distribusjonskanalen er avgjørende for vår suksess som industri, sier Thomas M. Bohn, CAE, administrerende direktør i NAVC.

“Vårt team kunne ikke være mye mer i ekstase for å bli medlem av NAVC,” sa Chris Kelly, president for veterinærfordel. “Deres innovative programmer for veterinærer, med kjerneformålet å levere videreutvikling i verdensklasse for det globale veterinære helsevesenet, er best egnet for både våre produkter og vårt folk. Det vil også tillate oss å øke dybden i vår bruk for vårt kjernepublikum av distributørens salgsrepresentanter. ”

Veterinary Advantage slutter seg til NAVC sammen med kliniske, Peer -undersøkte tidsskrifter, dagens veterinærpraksis og dagens veterinærtekniker, samt en ny servicejournal, dagens veterinærvirksomhet som lanseres i sommer. NAVC-publikasjonene er distribuert to-månedlig og er gratis for veterinærpersoner, studenter, fakultet og bransjerepresentanter.

“Å legge veterinærfordel og teamet deres til NAVC lar oss engasjere et nytt publikum og styrke vårt forhold til nye og eksisterende partnere,” sa Laura C.S Walker, senior vice president i NAVC Publishing. “Dette tilskuddet er veldig i tråd med NAVCs oppdrag å levere videreutvikling av verdensklasse for det globale veterinære helsevesenet.”

For å lære mye mer om NAVC og veterinærfordelen, besøk NAVC.com/publications og Vet-Andantage.com