Gjør disse tilskuddene noe for ledd?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore5

Leddgikt er definert som betennelse i et ledd. Denne betennelsen utløser ofte smerter eller hevelse. Det er en rekke typer leddgikt som hunder så vel som katter kan utvikle seg, det mest typiske er slitasjegikt. Hoften så vel som skulderledd er vanligvis de mest berørte. Når brusk begynner å bruke bort, blir beinet utsatt; Benet har nerver så vel som når det skrubber mot ett bein. Resultatet er smerter så vel som betennelse. Slitasjegikt oppstår noen ganger som et resultat av typisk slitasje så vel som riv når hunden blir eldre, men noen ganger utløses den av en annen tilstand som endrer leddene, så vel som gjør dem mottagelige, for eksempel hofte- eller albuedysplasi.

Det tilbys flere kosttilskudd for forebygging så vel som behandling av leddforstyrrelser så vel som beinforstyrrelser enn for noen form for annen tilstand. Disse tilskuddene inneholder alle typer komponenter som kan være forvirrende for en person som bare vil ha noe som fungerer. National Basic er en organisasjon etablert av leger så vel som forskere for funksjonen av å gi bevis eller mangel på fordelene ved å bruke spesifikke naturlige produkter. Poengskalaen er basert på bokstavkarakterer, “a,” “B,” “C,” “D,” “F,” så vel som den siste klassifiseringen er identifisert “mangel på bevis.”

Selv om denne graderingen bare tilbys for mennesker så vel som det er mangel på publiserte data for kjæledyr, vil jeg bruke dette graderingssystemet i et forsøk på å gi deg et generelt begrep om hva som kan fungere så vel som hva som kanskje ikke er fra en vitenskapelig, objektivt synspunkt.

Jeg vil forklare hva disse bokstavene betyr i enkel metode til fordel for kortfattethet:

Et betyr at det er sterke vitenskapelige bevis på at produktet vil være til nytte for tilstanden.

B betyr at det er store vitenskapelige bevis på at produktet vil være til nytte.

C betyr at det er motstridende bevis.

D betyr at bevisene viser at det er en god del ugunstige vitenskapelige bevis.

For Staying 2 -klassifiseringene er det sterke ugunstige vitenskapelige bevis (F), så vel som om studiene ikke er i stand til å evaluere noen form for fordel i det hele tatt, er det identifisert “mangel på bevis.”

Noen av de mest benyttede ingrediensene:

Glukosamin er en naturlig forbindelse som blir oppdaget i sunn brusk, så vel som den hjelper med å bevare elastisitet, styrke, samt elastisitet av brusk. Det kan på samme måte ha noen betennelsesdempende egenskaper. Glukosamin kan være fordelaktig når det gjelder å bremse så vel som til og med å reversere slitasjegikt. Det er store vitenskapelige bevis for å støtte utnyttelsen av glukosamin i leddgikt, så vel som et resultat av det naturlige grunnleggende har gitt det en “B.” I tillegg til å få en stor vurdering, har mange mennesker som har brukt glukosamin følt at produktet ser ut til å lindre leddsmerter i tillegg til at kjæledyret kan spille, så vel som mer aktivt som kjæledyret gjorde da han eller hun var mye yngre.

Chondroitinsulfat er en av de viktigste glykosaminoglykanene som omfatter brusk. Det er enten produsert av hai så vel som bovint brusk, eller den er laget på laboratoriet. Chondroitin øker tykkelsen på brusk ved å øke vannnivået som blir absorbert. Chondroitin hemmer på samme måte noen få av enzymene som ser ut til å bidra til skade på brusk. De fleste studier som er utført har vist at kondroitin hjelper og har stor innvirkning på de som lider av slitasjegikt. Disse positive virkningene ble vanligvis observert etter minst 6 måneders behandling, så vel som noen positive virkninger dukket ikke helt opp før 24 måneder. Den naturlige basen har gitt kondroitin en “A” når den brukes til slitasjegikt.

Perna canaliculus (grønn lappet blåskjell) er en skalldyr som er oppdaget i deler av New Zealand som er spiselig og består av høye nivåer av protein, karbohydrater, glykosaminoglykan, noe vann, så vel som noen etas, som er en type omega 3 fett Syrer som hjelper til med å redusere betennelsen. Perna canaliculus inneholder også glukosamin som på samme måte har vist å ha litt fordelaktige effekter. Selv om dette produktet ikke har blitt gradert av nasjonal standard, har det gradert en rekke av elementene det inneholder som kan være ansvarlige for fordelaktige effekter. Glukosamin hadde fått høy kvalitet. Eicosatetraenosyrer (ETAs) har vist en klar forbedring i stivhet så vel som ledd ømhet. National Basic har gitt eicosatetraenosyre A “B” når den brukes til revmatoid artritt.

Metylsulfonylmetan (MSM) oppdages naturlig i frukt, korn, dyr, så vel som i hver celle i menneskekroppen. MSM antas å ha betennelsesdempende og smerter reduserende egenskaper. Mange mennesker har snakket ekstremt om MSMs evneFor å redusere smerter samt øke komforten. Det var en liten forskningsstudie som ble utført i 2005 som har vist at smerte lindret fordeler, men kanskje ikke adresserer noe annet. National Basic har gitt MSM en “C” når den brukes til slitasjegikt som indikerer at bevisene for det er usikre eller motstridende.

E-vitamin er et fettløselig vitamin med antioksidantegenskaper som hjelper til med å redusere skader utløst av ting som kalles frie radikaler. Forskningsstudien er ikke fullført i bruk av vitamin E for slitasjegikt, men mange potensielle fordeler blir for tiden evaluert. Selv om forskningsstudien fremdeles utføres om Ef Vitamin E er fordelaktig eller ikke, er den gode nyheten at det ikke er noen skade knyttet til bruken.

C -vitamin forstår også som askorbinsyre. Det antas å hjelpe kroppsproduksjon så vel som reparasjonsarbeidsmuskler, kollagen, sener, samt leddbånd ved å fungere som et nødvendig næringsstoff. Hos friske hunder så vel som katter er det sannsynligvis ikke noe krav til tilskudd. Så vidt jeg forstår er det ingen forskningsstudie som viser at C -vitamin hjelper til med å fjerne artrose.

Mangan er en kofaktor for enzymer som deltar i dannelsen av bindevev, bein, koagulasjonsfaktorer, så vel som andre proteiner. Mange av kjæledyrmatene tilfører mangan til produktene sine, så hvis et kjæledyr blir matet godt balansert, ernæringsfulle kjæledyrmat han eller hun sannsynligvis ikke vil være mangelfull. Jeg har ikke oppdaget noen form for forskningsstudie som virkelig støtter å gi ytterligere mangan eller at dette produktet til og med hjelper på noen form for måte.

Selen er et spormetall som fungerer med E -vitamin som en antioksidant for å beskytte celler. Seleniummangel er ekstremt uvanlig hos hunder så vel som nesten uhørt hos katter. Forskningsstudie om selen har ikke vist en fordel, så vel som kan forårsake spesifikke bivirkninger.

Omega 3-fettsyrer, DHA, så vel som EPA har betennelsesdempende egenskaper, så vel som for tiden blir undersøkt for deres utnyttelse i behandlingen av slitasjegikt. Det er virkelig bevis som støtter deres utnyttelse i revmatoid artritt. Fettsyrer forstås å være gode for allergier så vel som tørr hud hos hunder så vel som katter. Min egen veterinær bare forrige uke antydet at jeg skaffet hunden min, Duke, noen Omega 3 for å redusere mengden kassering, så vel som for å forhindre at huden hans blir like tørr.

Druefrøekstrakt er en ganske kraftig antioksidant, potensielt enda kraftigere enn vitamin C, så vel som E. Det antas å være i stand til å redusere skade på frie radikaler, forbedre samt reparasjon av arbeidsforbindelsesvev, samt hjelpe til med å holde allergier også som betennelse i inspeksjon ved å redusere histaminproduksjonen.

Kreatin er et aminosyrederivat som antas å øke muskelmassen over tid når den er borte med økt aktivitet. Mange mennesker som prøver å utvikle muskler i treningssenteret har brukt kreatin. Selv om det ikke har blitt undersøkt i leddgikt så vidt jeg vet, har Natural Basic gitt det en “C” når den brukes til å forbedre muskelmasse eller styrke. Nøyaktig hvordan hjelper det kjæledyret mitt? Det gjør det ikke. En “C” er ikke så fantastisk en vurdering, noe som betyr at resultatene var blandet, så vel som kreatin har blitt koblet til spesifikke sidevirkninger som muskelmassekramper, mageopprør, dehydrering samt vektøkning. I tillegg, siden jeg ikke var i stand til å oppdage noen form for studier for å støtte dets utnyttelse, ville jeg personlig holde meg unna å gi kjæledyrene mine alle typer kreatintilskudd.

Betennelse i leddene er ubehagelig, så vel som kan være en ubehagelig tilstand i kjæledyr. Naturlige produkter kan av et flott sted å begynne å behandle, samt spesifikke som glukosamin, chondroitin, samt Omega 3 har vist noen fordeler når Brukes ordentlig. En annen bestemte at det ikke gjorde det inn i medisinbøkene, er sannheten som mange av kundene våre sverger ved resultatene. Noen har fortalt meg at å tilby disse naturlige produktene har hjulpet kjæledyret sitt borte fra sterkere ikke-steroidaler som Rimadyl, Previcox eller Metacam.

Alle disse alternativene, noen nyttige så vel som noen som ikke er så nyttige, må overvåkes av en veterinær. Disse produktene har noen sidevirkninger i tillegg til at det kan være farlig i overdosen. I tillegg, når et kjæledyr trenger sterk reseptbelagte medisiner, er veterinæren din den eneste personen som er kvalifisert til å velge dette kravet, samt for å foreskrive medisinen. Å ha en flott forbindelse med kjæledyrets veterinær er et fantastisk begynnelse av å holde kjæledyret ditt sunt og lykkelig i mange år fremover. Som alltid tilbys en farmasøyt fra 1800 Petmeds til å svare på alle typer medisiner som er tilknyttet bekymring som kan ha.

PET -medisiner