PETMEDS® Forstå Holistic Veterinary Medicine

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore

Det er forbedrende antall veterinærer som nå er dyktige i det som kalles helhetlig veterinærmedisin, i tillegg til å tilby konvensjonell medisin og kirurgi. Holistiske veterinærer ser på dyr som en helhet, når det gjelder å være sunne eller syke, så vel som det totale miljøet når de evaluerer et kjæledyr. Denne prosedyren hjelper til med å forstå potensielle årsaker til sykdom og behandling, inkludert kostholdsfaktorer, giftig eksponering som plantevernmidler eller over vaksinasjon, samt bruk av spesifikke milde behandlinger som vanligvis brukes til å stimulere kroppen som en helhet tilbake i balanse og helse.

Selv om et kjæledyr har et enkelt sett med symptomer, vil den helhetlige veterinæren ta historie og tidligere og nåværende symptomer på at saken er involvert. På den annen side ser konvensjonell medisin typisk på kroppen som syk i forskjellige deler som utgjør helheten, samt å innlemme forbedring av antall spesialister for å vurdere disse forskjellige kroppsdelene for behandling når forskjellige symptomer er til stede. Konsultasjoner med spesialister i kirurgi, indremedisin, kreftmedisin (onkologi), ortopedi, atferdsveterinærmedisin, etc. Alle kan utgjøre en komplett trening på en klient med forskjellige symptomer.

Den helhetlige veterinæren vil vanligvis bare bruke ett eller noen få behandlingsregimer for å behandle hele kroppen. Eksempler på helhetlige metoder for diagnose og behandling inkluderer homeopati, akupunktur og kinesisk medisin, kiropraktikk og ayurvedisk medisin. Tallrike konvensjonelle veterinærer inkluderer nå mange av disse modalitetene i praksis, inkludert bruk av forebyggende og terapeutiske kosttilskudd. Noen få mye brukte kjæledyrprodukter som disse inkluderer den manglende lenken, Omega 3 -fettsyrer som de av Nordic Naturals, samt overføringsfaktor, i tillegg til antioksidanter som proanthozone.