Forbereder dyrene dine til babyen din-spørsmål og svar med Yellow Brick Home

Kim og Scott Vargo bor i Chicago hvor de gjør seg gjennom sitt nesten 130 år gamle hus-med hjelp av sine to Pitbulls Jack og CC og katten deres Libby – og kroniserer det hele på bloggen Yellow Brick Home.

I begynnelsen av dette året utvidet Kim og Scott familien med fødselen av datteren deres, Lucy. Før det skjedde, rakte jeg ut for å be dem dele hvordan de forberedte sine lodne barn på det nye tilskuddet.

Klikk her for alle artiklene mine i serien min om å introdusere kjæledyrhunden din for babyen din.

Forbereder dyrene dine til babyen din

Foto: gul murstein hjem

Den mutt: Da du tenkte på hundene dine med datteren din, var det spesielle treningsområder du ønsket å fokusere på?

Kim og Scott Vargo: CC har alltid vært en rockestjerne rundt små barn (hun elsker dem mye mer enn noe annet!), Men Jack har ikke hatt mye erfaring med barn, eller mye mer spesifikt babyer. Han er den søteste valpen, men han blir lett for ekstatisk, og det kan komme over for fremover for mange foreldre.

Som et resultat ønsket vi å jobbe med hans atferdsevner når folk kommer inn i hjemmet vårt, lydene av en gråtende baby og læringsgrenser.

TM: Er det noe som sjokkerte deg gjennom treningen eller noen oppførsel du ikke forventet av Jack og CC?

Kim og Scott: Vi ansatt en trener anbefalt oss av en venn som nylig hadde en baby. Hun gjaldt hjemmet vårt og var i stand til å samhandle med valpene våre, og hun kunne lett se områdene som Jack (spesifikt) trengte å jobbe med.

Et av forslagene hennes, som en bonus, var å sette ut vuggen/bassinet som vi ville brukt i de første månedene med vår nyfødte. Hun foreslo også å spille lydklipp av en gråtende baby og lage gyngende bevegelser med armene våre!

Foto: gul murstein hjem

Vi implementerte alle disse ideene den første uken, og Jack og CC kunne bry seg mindre. De tilpasser seg veldig bra, så kanskje vi ikke burde vært så overrasket!

TM: Hvilke leksjoner tror du vil være den mest verdifulle for Jack og CC med babyen?

Kim og Scott: Læringsgrenser. Vi har øvd på å ringe dørklokken og banket på inngangsdøren, samtidig som vi lærte Jack å sitte på et trygt sted.

Før var hans første reaksjon å hilse på hver person som gikk gjennom døra ved å hoppe på dem (dårlig!), Og selv om dette tar litt tid å holde ham på sitt ‘sted’, blir han bedre hver dag.

Dette vil være uvurderlig, spesielt når vi ønsker venner og familie velkommen inn i hjemmet vårt etter at babyen vår er her.

Foto: gul murstein hjem

TM: De beste ideene dine for kjæledyrforeldre som forventer et menneskelig tillegg?

Kim og Scott: Målet vårt er å alltid sette opp hundene våre for å lykkes. Hvis du føler at å ansette en trener vil gjøre det, start tidlig!

Vi møtte først vår trener nesten 4 måneder før forfallsdato. Jo mye mer vi er i stand til å øve med hundene basert på forslagene hennes, desto mye lettere overgangen for hele familien.

Tusen takk for at du delte opplevelsen din. and congratulations on Lucy’s arrival.

Follow Kim, Scott and the rest of their (growing) family at www.yellowbrickhome.com.

Anbefalte artikler fra Yellow Brick Home:

Their animal rescue experience (including Jack’s and CC’s adoption stories)

Lucy’s birth story 

Preparing Jack and CC for the baby

Adapting our animals to our baby

Julia Thomson is a blogger at Home on 129 Acres where she writes about her adventures of country living and diy renovating. She and her spouse live on a 129-acre farm in Ontario, Canada. follow Julia on Twitter here and Instagram here.