Gjett at Mutt-Amy

[Frame Src = ”http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2014/09/amy-the-lab-basenji-mix-baton-roge .JPG ”Target =” _ self ”bredde =” 605 ″ høyde = ”392 ″ Alt =” Amy Lab Mix for Adoption Baton Rouge ”Align =” Center ”PrettyPhoto =” False ”]

Ta en antagelse og gå inn på for å vinne godbiter fra Fruitables!

Kan du anta hvilken type Mix Amy er?

Hun er en 2 år gammel hund for adopsjon med Buddy Animal Alliance i Baton Rouge, LA.

Hennes fosterseier Jennifer J. sendte meg disse bildene, så vel som hun ønsker å høre gjetningene dine om Amys potensielle raser!

Alle som etterlater en antagelse i kommentarene, vil bli gått inn i en tegning for å vinne en pose med hjørnetannelser fra fruktbare ting! (Mer informasjon nedenfor.)

Krisesenteret telefonsamtaler Amy A “Lab/Basenji Mix”, så vel som hun evaluerer omtrent 49 pund.

“Amy er ekstremt vennlig og liker oppmerksomhet,” sa Jennifer.

[QUOTE_Center] ”Amy er ekstremt vennlig og liker oppmerksomhet.” [/quote_center]

Mer om adopterbar hund Amy

Amy gjaldt opprinnelig lyet med et kull med tre valper, ifølge profilsiden hennes på Petfinder.

Valpene hennes ble raskt omfavnet, og etterlot henne alene i ly, men hun gjør det mye bedre nå som hun er i et fosterhjem.

“Hun vil gni opp mot deg for å la deg forstå at hun ønsker å bli klappet, noe som er noen type tid hun ikke sover,” sa Jennifer. “Amy er hjørnetann reaktiv, men hun kommer godt overens med hunden vår.”

Hvordan du kan vinne en pose med fruktbare hjørnetrekk

For en mulighet til å vinne en pose med vannmelon-flavored “Skinny Minis” fra fruktbare ting, bare legg igjen en kommentar med din fineste antagelse om Amys raser. En “vinner” vil bli valgt tilfeldig 12. september. (Må ha en amerikansk postadresse for å vinne.) Vi forstår ikke egentlig Amys raser, så dette er bare for moro skyld!

*Gratulerer for å se på det gyldne. Chewy er vår vinner!

Min gjetning: Lab/Husky/Jack Russell

Du kan oppdage mye mer om Fruitables -godbitene her. De er myke og seige – ideelle for trening.

*Send Mutt -bildene dine til lindsay@thatmutt.com hvis du vil fungere hunden din eller et ly hund i et kommende gjetning som Mutt -innlegget.

Sjekk ut forrige Mutt her – Chestnut the Bull Terrier Mix for adopsjon i California. Oppdatering: Chestnut har en adopsjon i verkene!

Signer så mye som å få ekstra materiale i mitt to-ukentlige nyhetsbrev: