Hvordan kan jeg forhindre at kjæledyret mitt utvikler aldersrelatert tilbakegang?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore2

Hvordan kan jeg hjelpe kjæledyret mitt fra å utvikle tegn på aldring og synkende mental funksjon? Dette vanlige spørsmålet stilt av Guardians of Geriatric Cats and Dogs og kan ofte få hjelp av en kombinasjon av flere kostholdsmetoder, inkludert kosttilskudd og om nødvendig reseptbelagte medisiner. I hjørnetannverdenen blir denne nedgangen i hjernefunksjon ofte referert til som kognitiv dysfunksjon i hjørnetann.

Tegn på dette syndromet sett mer vanlig hos hunder, men også hos katter inkluderer desorientering, endringer i atferd som spenner fra sløvhet eller apati, angst til irritabilitet, i tillegg til å utvise endringer i søvn-våkne syklusen som ofte vekker sine foresatte midt på natten , noen ganger på en forvirret måte og/eller vandrer rundt i huset målløst eller blir fanget i hjørner. Sammen med disse endringene ovenfor kan også frustrerende tilsmussingsproblemer sees.

Ved å bruke en kombinasjon av kostholds- og kosttilskudd og noen ganger reseptbelagte medisiner, kan mange aldrende kjæledyr noen ganger bringes rundt til økte nivåer av årvåkenhet og aktivitet som ikke er sett på mange år. Jeg har funnet en kombinasjonsmetode, ved å bruke (først og viktigst av alt) et skikkelig og balansert ferskt hjemmelaget kosthold eller i det minste et naturlig merke som Be Well, Wysong eller Wellness, sammen med forskjellige tilskudd gir den beste sjansen til responsen. Nyere forskning publisert i tidsskriftet Vet Therapy i 2008 viste i en dobbel blind placebo -studie, hvordan supplementet samme, som er spesielt rikelig i leveren og hjernen, for å være nyttig. Denosyl er et utmerket produkt å vurdere og har en tilstrekkelig mengde samme til å gjøre en klinisk forskjell i mange kjæledyr.

Vetri-DMG hjelper med kjemiske reaksjoner i mange celler, inkludert overføring av oksygen ved blodet og inn i hjernen. Mine favoritt antioksidanter som kan hjelpe med mental årvåkenhet og skarphet inkluderer proanthozone, celleforhånd og Super Vitachews fra 1800Petmeds brukt alle sammen. Jeg har ikke blitt så imponert over EVSCO -antioksidant. Fettsyrer har også blitt studert og vist å hjelpe hjernefunksjonen i begge ender av livet, og favorittene mine er nordiske naturals Omega-3 fettsyrer, PET-torskelverolje og super ren omega 3. Kombinere mange av disse tilskuddene, sammen med en Naturlig minimalt bearbeidet kommersielt kosthold gir den beste tilnærmingen etter min mening med å hjelpe disse aldrende kjæledyrene.

Tilskudd