En naturlig kur for kjæledyrets mageproblemer

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til Moreaddthismore107

Nå som høsten er her, er det på tide å begynne å tenke på høytiden, og alle de gode tider som er på vei som Halloween, Thanksgiving og jul. Selv om det er veldig morsomt å feire, hvis du overdriver det, kan du ende opp med :: Whispers :: Diaré eller forstoppelse. Dette er god timing, fordi en annen høstfavoritt kan hjelpe … nei, jeg mener ikke godteri. Jeg snakker om gresskar!

Du kan bli overrasket over å lære at vanlig, puré gresskar (ikke gresskarpai -fylling) kan hjelpe kjæledyret ditt med både diaré og forstoppelse. hvordan virker det? Gresskar har en god mengde kostfiber. For kjæledyr med diaré, vil den oppløselige fiberen i gresskaret oppføre seg som små svamper som suger opp overflødig vann, og hjelper til med å gjøre avføringen fastere og mer solid. Fiberen i gresskar kan også bremse hvor ofte kjæledyret ditt trenger å bæsje, noe som resulterer i færre anfall av diaré.

På den andre poten, for kjæledyr med forstoppelse, hjelper fiber- og vanninnholdet i det hermetiske gresskaret til å myke avføringen og gi mer bulk, noe som gjør det lettere å passere. I tillegg har gresskar lite kalorier og er en god kilde til kalium (som kan gå tapt når du har diaré) og vitamin A.

Du tenker kanskje: “Daisy, hvor mye gresskar trenger jeg?” godt spørsmål! Det krever ikke mye gresskar for å få resultater. For en katt eller en liten hund, begynn med 1/2 ts blandet inn i kjæledyrets mat. Du kan sakte introdusere mer om nødvendig, og jobbe opptil 1 eller 2 teskjeer for hvert måltid (eller opptil 2 spiseskjeer for store hunder). Sørg for å gi rikelig med ferskvann, og om kjæledyret ditt har diaré eller forstoppelse, oppmuntre ham eller henne til å drikke mye vann. Noen ganger kan en kjæledyrdrikkende fontene hjelpe!

Jeg elsker gresskaret mitt. At den oransje fargen koordinerer godt med pelsen min, er en ekstra bonus!

For å forbedre kjæledyrets fordøyelseshelse og regulere avføring, kan du også vurdere å legge fordøyelsesenzymer til kjæledyrets kosthold. Husk at hvis kjæledyret ditt har alvorlig diaré eller kronisk diaré eller forstoppelse som ikke forbedrer seg, er det viktig å ta kontakt med veterinæren din om råd.

Gresskar er ganske kult, ikke sant?

Daisy den krøllete katten