Hospice for Animals

AddThis Deling ButtonsShare til FacebookFacebookfaceBookShare til TwitterTwitterTwittersHare til PinterestpinterestPinterestShare til Moreaddhismore

Overholdelsen med publiseringen er fra gjestebloggforfatter Dr. Mary Gardner, en av grunnleggerne av Lap of Like Veterinary Hospice.

Forsto du at det er noe som hospice for kjæledyr? Veterinary Hospice Care er et synspunkt som tar sikte på å gjøre det mulig for kjæledyret å bruke så mye høy kvalitet på huset som mulig før dødshjelp eller naturlig død oppstår.

Det er 4 livsfaser hos dyr (valp, voksen, senior og geriatrisk); Hospice Care er rettet mot dyrene i det geriatriske stadiet, i tillegg til yngre dyr med terminale sykdommer når kurative trinn ikke lenger tilbys eller har blitt avvist. Mange kjæledyrseiere som tar seg av geriatriske dyr, ønsker ikke å ty til ekstreme trinn for å diagnostisere i tillegg til å behandle kjæledyrene sine, men vil definitivt like mye mer kvalitetstid før dødshjelp eller naturlig død.

Noen behandlingsvalg for dyr i hospitsomsorg er:

Smerter eller stress og angstadministrasjon – En veterinær kan instruere eiere nøyaktig hvordan de skal se etter indikasjoner på smerter samt stress og angst, samt foreskrive medisiner som Rimadyl, Previcox eller leddforbedring av tilskudd for å hjelpe til med å eliminere smerter ved spesifikke sykdommer.

Appetitt – å bevare god fôringspraksis er avgjørende for å holde et kjæledyr sunt, fornøyd så vel som energisk. Lysstimulerende midler kan foreskrives for å motivere til å spise.

Hydrering – Mange dyr vil begynne å redusere vanninntaket når de avtar fra spesifikke sykdommer, for eksempel nyresvikt. Å tilsette fjærkrebuljong eller tunfiskjuice i vannet kan bidra til å stimulere tørstknoppene! Væsker under huden (sub-q) kan raskt administreres hjemme, så vel som veterinæren din kan instruere deg nøyaktig hvordan du gjør dette.

Mobilitet – medisiner, massasjeterapi, varmesenger/pads, ortopediske hjørnetegn samt noen enkle modifikasjoner i huset kan hjelpe et kjæledyr med mobilitetsproblemer med å komme seg bedre.

Hygiene – Å bevare passende hygiene er avgjørende for å unngå skolding, sår, matter så vel som infeksjoner. Å ha Wee-Wee-pads som tilbys for alle størrelsesdyr, kan hjelpe dem med å eliminere seg selv i en sanitærmetode hvis de ikke kan komme seg utenfor i tide.

Livsskala for livskvalitet – En høy kvalitet på livsskalaen kan hjelpe deg med å identifisere når den beste tiden er å snakke om dødshjelp med veterinæren din.

Det er mange veterinærer som spesialiserer seg på hospitsomsorg. Lap of Like Veterinary Hospice er en organisasjon som har 18 veterinærer i flere spesifiserer som går til hus for å hjelpe dyr med å bevare et behagelig liv samt hjelpe eiere med å identifisere høy livskvalitet. For mye mer info om Veterinary Hospice, se nettstedet deres på www.lapoflove.com

Selv om det kanskje ikke er et middel mot aldring eller spesifikke sykdommer, innebærer dette ikke at vi ikke kan ta vare på dyrene våre, så vel som å bevare en flott høy livskvalitet før vi må oppgi farvel.

Postet av:

Dr. Mary Gardner