Gjentagende øreinfeksjoner i familiens kjæledyr

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore16

Gjentagende øreinfeksjoner i familiens kjæledyr kan ha mange mulige årsaker. I stedet for bare at deres dyrekamerater har øremidd; Imidlertid kan øremidd raskt utelukkes ved å få en titt på øreutslippet på under mikroskopet.

En passende veterinær otisk undersøkelse kan på samme måte polisere ørepolypper, fremmedlegemer, samt vekst nedover ørekanalene. De mest typiske underliggende triggerne av ørebetennelser hos hunder er inhalasjons-/kontaktallergier og/eller matallergier.

Blant de mange potensielle kommer i kontakt med allergier er: muggsopp, gress, trær, dander, støvmidd og pollens. Mange av disse problemene har en tendens til å være sesongbaserte. Diagnose av inhalasjon/kontaktallergier stilles ofte til vitenskapelig historie; Imidlertid trenger avgjørende diagnose blod og/eller hudtesting. Behandling adresserer ikke bare gjengroingen av gjær eller bakterier i ørekanalene, men på samme måte trenger å behandle de underliggende allergiske triggerne enten med symptomatisk antihistamin- eller kortisonbehandling, eller med allergiskudd.

Fordi mange familie kjæledyr med matallergier ofte vil presentere med tilbakevendende ørebetennelser, må alle typer PET med repeterende ørebetennelser ha en 6-8 ukers prøve med en bokhypoallergen diettplan som kanin, and eller venisonbasert mat. Med mindre de potensielle underliggende triggerne blir adressert, vil familie kjæledyr fortsette å oppleve fra tilbakefall så vel som veterinær går til bekostning.

Øreinfeksjoner