Daisys fryktelige, forferdelige, veldig dårlige dag

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore7

Ohai venner. Jeg slapper av i den fluffy rosa soveposen på grunn av at jeg bare hadde et veldig fryktelig par dager! Vil du høre om det?

For noen dager siden samlet mamma meg og glidelås meg inn i transportøren min. Tidligere nevnte hun ikke noe om noen avtale eller sosialt besøk i kalenderen, så som du kan forestille deg, dette var ganske overraskende for meg. Uansett, se hvor jeg endte opp: Jeg var lamslått og imponert over å finne meg selv på veterinærens kontor!

Det var en haug med fugler som flyr rundt for underholdning, men jeg ble ikke sluppet inn i en falsk trygghet. Som du kanskje husker, er jeg elleve år nå. Dette innebærer at jeg blir ansett som en seniorkatt (selv om jeg ikke fikk en pensjonsrabatt). Når vi blir litt eldre, kan ting i noen tilfeller begynne å gå galt, så selv om det ikke er morsomt, er det veldig viktig å ha regelmessige kontroll for å sikre at alt fremdeles fungerer riktig på innsiden.

Legen sjekket ørene mine, øyebollene mine, tennene, lyttet til hjertet mitt, og jeg er litt flau over å innrømme, han tømte analkjertlene mine (men vær så snill, ikke fortell noen den delen). Så stjal han noe av blodet mitt for å teste – svekket det best ut av armen min med en nål. Jeg er veldig glad for å fortelle deg at jeg besto blodprøven min med flygende farger! Og jeg studerte ikke engang for det!

Jeg trodde jeg var ferdig, men det var mye mer i vente for meg. Bare to dager senere gikk jeg tilbake og hadde en tannrengjøring. Jeg sov gjennom den prosedyren, så jeg husker ikke hva som skjedde, men tennene mine er alle rene nå. Jeg sjekket, og jeg har fortsatt alle tennene mine også. Det eneste jeg må huske prøvelsen min av er denne skallede lappen på armen min fra kateteret. Jeg ville smile virkelig stort for å vise deg tennene mine, men refleksjonen fra mine perlehvite kan blinde deg!

Siden jeg ønsker å være et godt eksempel for andre katter og hunder, anbefaler jeg at hvis du er på grunn av din årlige rutinemessige veterinærundersøkelse, kan du få mor eller far planlegge det for deg nå. Dessuten, hvis du oppfører deg virkelig god på veterinærkontoret og ikke knurrer, vil du sannsynligvis få en godbit når du er ferdig!

Daisy den krøllete Catdentalveterinary Care