[NYTT PRODUKT] Hunder som Kale All Natural Wheat Free Dog Treats

Legg til denne deling av knapper til FacebookFacebookfaceBookShare til TwittertwittertwittersShare til PinterestPinterestPinterestShare til Moreaddthismore

Nå har du sannsynligvis hørt om grønnkål så vel som alle helse- og velværefordeler denne mørke miljøvennlige veggie har å tilby. Nå er det en velsmakende metode for å legge vitaminkraften til grønnkål til hundens kostholdsplan med en velsmakende godbit han eller hun virkelig vil elske! Hunder som grønnkål Alle naturlige hvetefrie hundegods inneholder bare noen få, sunne komponenter med grønnkål for veggie -ernæring som er vanskelig å oppdage i andre godbiter.

Hva er så spesielt med grønnkål?

Kale har mange helse- og velværefordeler for mennesker så vel som kjæledyr, hvorav noen få kan være overraskende. Siden den inneholder et høyt nivå av vitamin K, beskytter grønnkål mot spesifikke kreftformer samt fremmer beinhelse og velvære samt passende blodpropp. Det er også en fantastisk kilde til vitamin A, som støtter hudhelse og velvære samt syn, samt kan bidra til å forhindre kreft i munnhulen. For enda mer av et synsøkning inneholder grønnkål lutein og zeaxanthin som beskytter mot grå stær så vel som makuladegenerasjon. Det høye C -vitaminmaterialet i grønnkål hjelper til med å styrke immunsystemfunksjonen, fremmer sunn hydrering, samt støtter metabolisme også.

Siden det er lite i kalorier så vel som høyt fiber uten fett, gjør grønnkål en utmerket, magesfyllende godbit som fremmer sunn fordøyelse så vel som tarmfunksjon.

Det er ikke alt! Grønnkål inneholder alfa-linolsyre (ALA), som omdannes til omega-3-fettsyrene docosahexaensyre (DHA) samt eikosapentaensyre (EPA) som øker hjernefunksjonen, hud så vel som frakkhelse, samt reduserer den Fare for hjerte- og karsykdommer. ALA kan også bidra til å beskytte mot leddgikt, astma, så vel som autoimmune sykdommer.

I tillegg avgifter phytonutrients i grønnkål av leveren, så vel som til og med kan bekjempe angst så vel som kreft. Grønnkål kan også hjelpe lavere kolesterolnivå.

Fortsatt ikke overtalt at grønnkål er en utrolig sunn mat? Da kan dette være den største overraskelsen av alle. Grønnkål har virkelig mer kalsium enn melk (per kalori), som hjelper til med å forhindre bentap samt osteoporose. Grønnkål inneholder også mer jern enn storfekjøtt! Jern brukes av kroppen for å skrive hemoglobin så vel som enzymer for å overføre oksygen i hele kroppen. Jern hjelper også i passende leverfunksjon så vel som cellevekst.

Hvordan få hunden din til å spise grønnkål

Noen hunder kan raskt bli matet grønnsaker som grønnkål, mens andre kan kreve litt mer oppmuntring. Grønnkål kan sauteres i litt smør eller la det småkoke i fjærkre eller storfekjøtt for å gjøre det mer tiltalende. Du kan også prøve å hakke grønnkålen din i tillegg til å blande den med hundens foretrukne hermetikk. Siden grønnkål er så rik på vitaminene så vel som næringsstoffer som er nevnt ovenfor, går selvfølgelig litt langt. Tro på grønnkål som mer pynt enn et primært måltid for hunden din.

Hunder som grønnkål Alle naturlige hvetefrie hundebiter er fullpakket med velsmakende ernæring!

Hunder som grønnkål Alle naturlige hvetefrie hunder godbiter er en enkel så vel som velsmakende metode for å gi hunden din alle fordelene med grønnkål uten alt prep -arbeid.

Pakket med vitaminer, mineraler, fiber, samt phytonutrients, komplimenterer disse lite kalori-godbitene hundens rutinemessige kostholdsplan uten å legge til ekstra fett.

Fordi de er laget med sunne, begrensede komponenter i tillegg til at hun ikke inneholder hvete, er hunder som grønnkål alle naturlige hvetefrie hunde godbiter fantastiske for hunder med allergier så vel som de som er utsatt for vektøkning. Hver godbit har mindre enn 11 kalorier, så de er en fantastisk metode for å belønne kjæledyret ditt uten å måtte redusere rutinemessige matdeler.

Grønnkålen i hunder som grønnkål Alle naturlige hvetefrie hunder godbiter er 100% USA-hentet. Denne deilige, mørke miljøvennlige veggien blir referert til som en “supermat” for sin potente næringsprofil, inkludert vitamin A, B, C samt K. grønnkål gir også vegetabilsk protein, fiber for å fremme sunn fordøyelse, jern, kalsium, Ala, så vel som phytonutrients.

Neste gang du vil overraske hunden din med en velsmakende godbit, ta en pose med hunder som Kale All Natural Wheat Free Dog Treats, som tilbys i Peanutty, Apple Crisp, samt fantastiske Tater -oppskrifter.

Vinn gratis hunder som grønnkål alle naturlige hvetefrie hunde godbiter!

Ville hunden din som noen hunder som grønnkål alle naturlige hvetefrie hunde godbiter? Bare legg igjen en kommentar nedenfor og forteller oss hvorfor du så vel som kjæledyrkravet Free Dogs som Kale All Natural Wheat Free Dog Treats fra 1800Petmeds!

Tre (3) vinnere blir valgt tilfeldig onsdag 4. oktober 2017, så alle som deltar har en mulighet til å vinne! (Begrenset til innbyggere i USA) Lykke til!

Gratulerer til tegningsvinnerne: Dawn P, Rita A, samt Jennifer A. Vi sender deg en e -post om å erklære degdin premie!

Giveawaysnew ProductsNutrition