Forny ditt detaljhandel

av Michelle Knowles
1. juli 2020
Tingene dine er støvete, taggene er bøyd, så vel som det er hundehår som sitter fast i kantene på kostnadsklistremerkene. Produktene dine ser mer ut som et garasjesalg i stedet for en interessant så vel som morsom metode for å øke bunnlinjen.

Noen ganger kan det virke som om andre butikker har det magiske kontakten med et blomstrende detaljhandel, mens detaljhandelen din etterlater deg trist. Å velge produkter du kan tilby i frontområdet ditt kan virke mystisk, men med en bit forskningsstudie kan du finne ut hva kundene dine vil kjøpe fra deg, samt nøyaktig hvor ofte.

Alle salonger har mange ting til felles, men alle har også sine forskjeller. Demografi spiller en viktig rolle i å velge hva du skal selge. En utmerket metode for å hjelpe deg med å velge hva du skal ha i frontrommet ditt er bare å avstemme kundene dine. Klienter som det du tror på nøyaktig hvordan du kan gjøre livet mer praktiske, så vel som de fleste vil gjerne svare på noen få bekymringer på hva de ønsker å ha tilbudt i butikken din. På samme måte å forstå hva enorme kjedebutikker er rundt deg, så vel som hva nabolandene dine selger, kan ofte være en flott metode for å forstå hva produkter du skal unngå, i tillegg til hvilke produkter som kan være unikt.

Leker

Leker kan være morsomme ting, i tillegg til å se et kjæledyr bli begeistret for et nytt leketøy er alltid hjertevarm. Men hvis du selger nøyaktig de samme produktene som kan oppdages i de enorme boksbutikkene, hvorfor ville kundene dine ta en spesiell tur for å kjøpe det produktet fra deg? Forsikre deg om at lekene du tilbyr er unike, så vel som noe klienter ikke lett kan oppdage et annet sted.

Mat

Mat kan være en ekstremt lukrativ metode for å utvide produktlisten. Imidlertid er det fordeler så vel som ulemper med å selge kjæledyrmat. Prosene er at kundene dine kan komme til deg for mer enn bare stell, så godt som de vil respektere deg som kjæledyrprofesjonell for å foreslå de sunneste matalternativene for kjæledyret sitt. Men ulempene er at du må se etter utløpsdatoer, matposene i seg selv trenger mye verdifullt gulvareal i butikken din, i tillegg til forsendelsestider i tillegg til å bestille må være nede på en presis vitenskap, så du ikke gjør det Ikke la kundene dine se til andre kilder når maten de kjøper fra deg er utsolgt.
Annonser

Klær

Kjæledyrplagg er også en virkelig morsom metode for å “kle ut” hyllene dine. Så mange flere kjøper plaggprodukter til kjæledyrene sine enn de brukte til, så vel som med litt tid brukt på å bla gjennom internett, kan du oppdage unike plagg som ingen andre bærer. Vær klar for folk som vil prøve hva som kjøper; Mange ganger kan det søppel skjermen din, så vel som flere plagg for jord enn det som er kjøpt.

behandler

Behandler er en fantastisk metode for å øke salget. Det er til og med salonger som har en omfattende “kjeks” med alle typer innovative stiler så vel som smaker. Hvis du bestiller godbitene dine, bringer det nøyaktig de samme farene som mat. I tillegg til om du lager dem, vil du gjerne lage dem eller det bare blir en oppgave.

Sjampo, balsam samt hud- og frakkpleieprodukter

Å tilby nøyaktig de samme produktene du bruker på salongen din, kan produsere en sømløs historie for kundene dine, samt binde dem til deg så vel som dine spesielle tjenester. Disse produktene kan være en fots rengjøringsmiddel, ørerenser, rengjøringsmiddel, krem ​​for nese, mineralspray for kjæledyr med allergier … Virkelig, himmelen er grensen i dette området.

Kammer så vel som børster som er nyttige i frontrommet, kan bety verden for en klient som liker å primp kjæledyret sitt hjemme. Dette er også en utmerket metode for å åpne en samtale med en klient som virkelig trenger hjelp med børsting, samt holde kjæledyret sitt sunt og rent mellom brudgommen.

Håndverker eller lokalt laget

Mønsteret av produkter som er tilpassede, er fasjonabelt så vel som ønskelig. Har du et klientell som vil kjøpe akademiske leker til kjæledyret sitt? Støvler for fotturer? Kaffekrus? Håndmalte portretter eller håndlagde gensere? De fleste kunder som å støtte andre regionale små bedrifter, så ta med alle typer kjæledyrrelaterte produkter som kan hentes lokalt er et utmerket salg. Disse produktene kan være ekstremt unike så vel som øye -fangst, men sørg for at kundene dine virkelig graver tingene dine – og hvis de ikke kjøper det, kan du bli kvitt det!

Å starte med detaljhandel er så enkelt som å oppdage en eller to ting som kundene dine virkelig liker, så vel som at du ofte må legge på nytt. Legg bare til ett eller to produkter hver gang for å sikre at du ikke ødelegger pengene dine på ting som ikke virkelig beveger seg. Hvis du for øyeblikket selger detaljhandel, så vel som hyllene dine ikke viser deg noen form for kjærlighet, kan du legge ned produktoppføringen din til det eneste som er igjen, er de som er bevegere. Jeg kan heller ikke understreke tilstrekkelig med at produktene i seg selv skal vises i en metode for å oppfordrenull