Krev kjæledyret ditt et fettsyretilskudd?

Legg til denne deling av knapper til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore6

Ordet utrolig brukes så vel som overbrukt metode i disse dager. En ny mobiltelefon, et nytt kamera, en ny bil, alt som er nye eller forskjellige påvirker folk til å gå rundt og si “Det er fantastisk!” Det jeg oppdager fascinerende er at når vi ser rundt oss og prøver å oppdage utrolige ting, savner vi ofte sannheten om at det mest utrolige av alt virkelig er oss. Kroppene våre så vel som kroppene til andre pattedyr er virkelig et spørsmål som fungerer mye bedre enn noen form for menneskeskapt produsent eller gadget. Kroppene våre har en virkelig utrolig metode for å regulere seg selv, ta vare på seg selv, produsere ting, i tillegg til å gjøre andre fantastiske ting på egen hånd uten noen innspill. Mye bedre enn noen type kjemieksperiment, kan kroppene våre ta en forbindelse som er ubrukelig i tillegg til å konvertere den til noe som kroppen kan bruke. Imidlertid er det noen stoffer som ser ut til å være til nytte, men av en eller annen grunn syntetiserer ikke pattedyr i tilstrekkelige mengder. Et eksempel på dette er omega -3 så vel som omega -6 fettsyrer.

Fettsyrer er byggesteiner av kostholdsfett, samt har brukt til å fremme hormoner, isolasjon, sikkerhet for cellestruktur, samt en rekke andre nødvendige funksjoner. Disse fettsyrene er sammensatt av karbon, hydrogen, så vel som oksygen, og setter scenen for å bidra til å lette immunfunksjon, energiproduksjon så vel som utnyttelse, så vel som til og med reduksjon av betennelse.

Selv om forskere gjør studier som sammenligner mennesker på omega -fettsyretilskudd til de som tar en placebo, ser de ut til å få blandede resultater, er det noe som er tydelig for kjæledyrseiere som har gitt dem til kjæledyrene sine. Kjæledyreiere har rapportert gang på gang at etter å ha gitt familiens kjæledyr omega -fettsyretilskudd, ser familiens kjæledyr sunnere ut, har skinnende hud, har mindre kaster, i tillegg til at det ser ut til å ha mye mer energi. Selv om disse rapportene ikke er vitenskapelige bevis, har jeg hørt dem ofte tilstrekkelige til å tro at det er noe der, så vel som å sette mine egne hunder på dem. Fra det jeg personlig har sett, brukes kjæledyrhunden min den til å kaste mye mer før jeg tok tillegget, så vel som frakken hans manglet appellen den har i dag. Jeg kan ikke være spesifikk at det er kosttilskuddene, men hvis jeg var en spillmann, tror jeg det ville være en risikofri innsats.

La oss snakke om tingene vi forstår for spesifikke om disse fettsyrene, så vel som noen ting som vi har hørt tilstrekkelig fra eiere så vel som forskere at det kan være verdt å nevne. Omega-3 fettsyrer inneholder linolsyre (ALA), eikosapentaensyre (EPA), så vel som docosahexaensyre (DHA). Mange tenker på omega-3-fettsyrer som ikke er essensielle, men noen studier har vist at alfa-linolsyre er en veldig avgjørende del av kjæledyrets kosthold. Omega-6 fettsyrer inkluderer linolsyre (LA), gamma-linolsyre (GLA), samt arachidonsyre (AA). Omega-6 fettsyrer er tenkt på nødvendige fettsyrer med tanke på at de ikke er naturlig syntetisert i kroppen, så vel som både hunder så vel som katter trenger linolsyre, så vel som katter trenger også arachidonsyre.

Noen kilder til omega-6 fettsyrer inkluderer maisolje, linfrø, rapsolje, peanøttolje; Kilder til omega-3 fettsyrer inkluderer mye fisk som laks, sild, sardiner, tunfisk, ørret, så vel som makrell, blant andre.

Generelt er omega-3 så vel som omega-6 fettsyrer nødvendig for levering så vel som metabolisme av kolesterol samt triglyserider, typisk hjernefunksjon, syn, binyrefunksjon, metabolisme, samt passende funksjon av immunsystemet blant andre prosesser. På grunn av de avgjørende funksjonene fettsyrer spiller i kroppen, har de blitt brukt i behandlingen av allergier, nyresykdom, høyt kolesterol, leddgikt, atferdsproblemer, så vel som hud og pelsproblemer.

Omega-6-fettsyrer hjelper med å holde betennelse i sjakk, ha en nyttig innvirkning på blodtrykket, hjelpe koagulasjonsaspektet som igjen gjør det mulig Hold huden sunn. Mange mennesker bruker Omega-6 for å redusere kjæledyrskur, så vel som for å hjelpe hundene så vel som katter til å bevare den “glansen” som antyder et sunt kjæledyr.

Omega-3-fettsyrer hjelper med å modulere allergier så vel som betennelse, hjelper til med å holde øynene sunne i tillegg til å forbedre synet, hjelper til med å holde blodet tynt, så vel som til og med fungerer som en antioksidant ved å bli kvitt gratis radikaler.

Har disse fettsyrene noen form for bivirkninger? Vel, med tanke på at det er ganske mye som gjør det, er det avgjørende å ikke overdrive dosene (av noe). Jeghar sjekket ut mange forskningsstudier som antyder verdien av å bevare et visst forhold mellom omega-6 og omega-3; Imidlertid ser ikke ut til at disse studiene alltid er enige om hva forholdet må være. Vanligvis har bearbeidet kjæledyrmat mye mer omega-6 enn Omega-3, så det kan være fornuftig å legge mye mer omega-3 til et kjæledyrs kosthold. Overskytende inntak av Omega-3 kan imidlertid ha ugunstige effekter ved å øke gratis radikaler. Omega-6 i høye doser har en tendens til å øke betennelsen. Både Omega-3 så vel som Omega-6 har innvirkning på koagulering og blødning. Det er avgjørende å forstå at hvis et kjæledyr er på medisiner som tynner blodet, må disse tilskuddene ikke brukes med mindre det er spesielt foreslått av veterinæren som behandler kjæledyret.

Som alltid, hvis du har noen form for medisiner tilknyttede bekymringer, kan du ringe farmasøyt fra 1800 Petmeds som vil være glade for å hjelpe til med å svare på dem for deg.

Kaster kontrollsupplements