Gjennomgang: Hvilke katter burde spise

Hvis du har lest dette nettstedet i noen tid, vet du at jeg brenner for artsmessig ernæring for katter. Katter er obligatoriske rovdyr, noe som innebærer at de trenger kjøtt ikke bare for å overleve, men for å trives. Dr. Jean Hofve, en helhetlig veterinær og forfatter med mye mer enn 20 års erfaring innen konvensjonell og alternativ veterinærmedisin, har skrevet om dette emnet mye lenger enn jeg har gjort. I det katter burde spise: å holde katten din sunn med god mat, tar Dr. Hofve en dyptgående titt på feline -ernæring.

Dr. Hofve har intensivt studert og forsket på ernæringsnæring og kjæledyrmatindustrien fordi begynnelsen av 1990 -tallet. Hun har skrevet dusinvis av artikler og blitt intervjuet for trykk, radio og TV over hele verden. I 1995 grunnla hun Spirit Essences (nå eid og drevet av Jackson Galaxy), som gjør at Flower Essence Remedies for en rekke dyrehelse- og atferdsproblemer. Hun er utgiver av Little Big Cat, et nettsted som inneholder et vell av informasjon om feline helse og ernæring.

I den nylig oppdaterte utgaven av hva katter burde spise, dekker Dr. Hofve omslag

Ernæringsrelaterte sykdommer

Et dyptgående blikk på kjæledyrmatindustrien, og hvorfor det kanskje ikke har kjæledyrets beste interesser på hjertet

Merk myter, triks og bedrag

Forurensninger for kjæledyrmat

Hvordan handle for den beste maten til katten din

Hvordan bytte katten din til et sunnere kosthold

Å lage din egen kattemat

saken for rått kjøtt og bein

Dr. Hofve gir også en liste over merker hun anbefaler.

Denne boken gir omfattende informasjon fra en erfaren veterinær. Selv om Dr. Hofve har trukket ut av privat praksis, forblir hun aktivt involvert i å jobbe for å forbedre kjæledyrmatpolitikk og kvalitetsstandarder. Dette er en bør lese for alle som vil lære mye mer om Feline Nutrition.

Hva katter burde spise er tilgjengelig fra Amazon som en Kindle -bok.

Ingrid King

«Giveaway: Surefeed Sealed Pet Bowl
Cats Incredible ™ kullvinner »

13 kommentarer til gjennomgang: Hvilke katter burde spise

Mary sier:

18. juli 2017 kl. 14:13

Er denne boken tilgjengelig i hardback? Jeg har ikke en Kindle eller en personlig datamaskin.

Svare

Ingrid sier:

18. juli 2017 kl. 16:08

Du kan lese den med Kindle -appen på hvilken som helst smarttelefon eller nettbrett, Mary. Det er ingen papirversjon tilgjengelig.

Svare

Peyton sier:

7. juni 2016 kl 18:50

Høres ut som om boka ville være en god lesning og informasjonsmessig. Takk.

Svare

Bob sier:

6. juni 2016 kl. 14:54

Hei Ingrid. Vi byttet katten vår til rått kjøtt for år siden etter de første tegnene på nyreproblemer (våre gyldne henter spiste et rå kosthold hele livet). Hun har det bra med det, har en god appetitt og er i fantastisk helse i sine 15+ år. Problemet nå er at hun blir sulten igjen rundt klokka 03.00 og vekker oss til vi mater henne. Når hun spiste tørr mat, kunne hun fritt feed, men vi kan ikke la råkjøttet hennes være ute for bekymring for bakterievekst. Vi mister for mye søvn – noen forslag? Er det en god mat som kan utelates i timevis uten skade?

Svare

Ingrid sier:

6. juni 2016 kl. 15:11

Prøv å mate henne litt “sengetidssnacks” rett før du legger deg, Bob. Du kan justere mengden du mater på de vanlige måltidene hennes hvis vektskaffelse er en bekymring.

For mye flere forslag til hvordan du kan hindre katten din fra å vekke deg, les hint: du må slutte å gi deg og mate henne klokka 03.00, hun har deg godt trent! ?

Svare

Abby sier:

5. juni 2016 kl. 12:32

Hei Ingrid, dette er en slags matrelatert – jeg vil gjerne vite hva du synes om ingrediensen Montmorillonmite Clay. Det ser ut til å vises i mye mer og mye mer merker av kattemat, spesielt rå mat (eller, i det minste de lett tilgjengelige rå matvarene i mitt område). Problemet mitt er at jeg ikke har klart å finne noen upartisk, tredjeparts forskning om dens sikkerhet. Tror du det er en trygg og nyttig ingrediens? Eller burde vi vente og se? Takk og jeg setter pris på tankene dine om dette.

Svare

Ingrid sier:

5. juni 2016 kl. 15:30

Jeg tror ikke det er mye anerkjent informasjon om denne ingrediensen der ute, Abby.

Svare

Diane Bee sier:

3. juni 2016 kl. 22.29

Etter å ha en IBD -diagnostisert katt som har hatt skjoldbruskkjertelproblemer, vet jeg betydningen av riktig kosthold. Jeg lastet ned denne boken til Kindle i håp om å skaffe mye mer kunnskap om helsen til våre Feline -familiemedlemmer.

Svare

Pamela Tomlinson sier:

3. juni 2016 klokken 16:31

Ingrid-anbefaler du å bestille e-boken fra nettstedet og laste ned Acrobat-leseren eller bestille Kindle-versjonen fra Amazon og bruke appen deres til å lese på PC/bærbare datamaskin. Jeg har ikke noe Kindle, og jeg blir kanskje litt utfordret i noen tilfeller fra et teknisk perspektiv, og jeg liker papirbøker.

Svare

Ingrid sier:

3. juni 2016 kl. 16.42

Jeg vil anbefale Kindle -appen fra Amazon, Pamela. Jeg synes lesing med Acrobat Reader tungvint, men det kan bare være en personlig preferanse.

Svare

Jnull