Dog Poop Bags

Denne publiseringen kan omfatte tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra virksomheten som er omtalt i dette innlegget.
Hvilken type hjørnetann bæsjposer bruker du?
Jeg vedder på at når du våknet i morges, samt inspiserte e -post- eller feedbesøkende, forventet du ikke at en grundig blogg publiser om hundene dine. Hvis du fortsetter å lese, er dessverre for deg Canine Poop -vesker som dagens emne!
For det første håper jeg at alle tilgjengelige er å velge sin hjørnetann, siden vi ikke vil trå til eller skli i den bunken med stinkende bæsj. Å gå inn i hjørnetann bæsj er ikke den eneste grunnen til ikke å hente hjørnetannen din. Vi har nylig kjøpt Nature’s Miracle Canine Poop -poser (Aff. Link), samt oppdaget at hver pose hadde litt slagord som sa takk til deg i tillegg til å fortelle hvorfor du burde velge hundens poo. I stedet for å holde deg i spenning her er listen:

Takk skal du ha…
… for å beskytte miljøet. I følge Environmental Security Company (EPA) bidrar PET -droppinger betydelig til kildevannforurensning. Det er anslagsvis 74 millioner hunder som deponerer 20 000 tonn squander hver eneste dag i USA alene. – wow! Det er mye hjørnetann! Jeg motiverer deg til å ta opp etter hjørnetannen din, da vi ikke krever å forurense kildevannet lenger, så må vi gjøre det.
… du gjør det beste! Praktisk talt alle større byer så vel som region i USA har en slags “pooper scooper” -lovgivning for å kontrollere kjæledyrskvander opprydding. Bøter kan variasjon fra $ 10 til $ 2000 per forekomst! – Det er mye deig for ikke å velge hundens bæsj.
… for å velge opp. En typisk misforståelse er at hjørnetann er gjødsel. En kjøttspiser, som hunder så vel som mennesker, har solid ødeleggelse som inneholder bakterier så vel som virus som er skadelige for både mennesker så vel som dyr hvis de ikke er avhendet ordentlig. – Jeg stiller spørsmål ved om vegetarianere lager brukbar gjødsel. Min antagelse er nei, men noe å tro på.
… Hver pose teller. Den typiske beagelen vil sette inn 5 737 kilo bæsj i tillegg til å bruke 4 413 hjørnetannposer i løpet av dens levetid – basert på forventet levealder, metabolisme, samt vekt på en felles beagle. – Jeg vil ikke engang tro på nøyaktig hvor mye hundebæsje mine tre Labrador -retrievere produserer.

Så nå som du har sjekket ut disse fakta, forstår du betydningen av å velge hjørnetann.
Nå tilbake til det opprinnelige spørsmålet mitt: Hvilken type hjørnetannposer bruker du?
Hundebæsjeposer
Vi startet akkurat som mange av deg ved å bruke dagligvareposene vi fikk fra butikken. I et forsøk på å være mye mer miljøvennlig så vel som miljøvennlig har vi imidlertid jobbet med å ta med resirkulerbare poser i stedet for å velge papir eller plast. Så hva er alternativet til dagligvarebutikker? Vel, det er mange som starter med å kjøpe noen fra din regionale dyrebutikk.

Du kan bli overrasket, men for meg liker jeg å bryte hjørnetannposene mine ned i en rekke kategorier. Så la oss komme i gang
Petco samt petsmart hjørnetannposer
Dette er de grunnleggende hjørnetannene du ser på din regionale PetSmart, Petco eller Pet Store. De ligner ekstremt på hjørnetannene du kan kjøpe i enorm bulk direkte fra Amazon.com, så vel som er vanligvis svart, sølv eller blå uten å komponere så vel som ikke-duftende. Jeg har oppdaget at de blå så vel som sølvposer typisk er relativt holdbare, mens de svarte typisk er litt tynnere. Her er en tilknyttet lenke til hjørnetannene jeg snakker om:

Blå spenstige hjørnetannssposer
Biologisk nedbrytbare hjørnetannposer
Jeg har nylig kjøpt noen biologisk nedbrytbare hjørnetrekkvesker fra Amazon for å se nøyaktig hvordan de sto opp mot resten av Poop Bag -konkurransen. Vi kjøpte en 120 -pakke fra Amazon så vel som dette var hva vi fant … De ble pakket ekstremt fast på bitplastspindelen. Hver pose var ekstremt tynn så vel som føltes som halvparten av tykkelsen på den typiske blå petco/petsmart -vesken diskutert ovenfor. Etter å ha valgt Stetsons bæsj med de biologisk nedbrytbare hjørnetannene, luktet jeg hånden min for å forsikre meg om at jeg ikke virkelig berørte bæsj. Heldigvis var alt bra. Mens de tynne biologisk nedbrytbare hjørnetrekkvesker ikke virkelig plaget meg, kan det hende at du plager deg, så det kan være lurt å kjøpe bare en håndfull før du velger å kjøpe i bulk. De biologisk nedbrytbare posene jeg kjøpte var også duftende, men jeg er sikker på at du også kan kjøpe dem usentre. Her er en tilknyttet lenke til de biologisk nedbrytbare hjørnetannsvesker jeg kjøpte fra Amazon.com:null