Pet Adoption Fair – 5. årlige hjem for høytiden

Dette innlegget kan omfatte tilknyttede lenker. Vi kan tjene penger eller produkter fra selskapene som er omtalt i dette innlegget.
Det 5. årlige hjemmet for høytiden Pet Adoption Fair på Irvine Animal Care Center er best rundt hjørnet. Hvert år husker jeg dette arrangementet fordi det praktisk talt alltid sammenfaller med bursdagen min (5. desember for alle dere vel ønsker der ute). Vi prøver vårt beste for å gjøre det ut til dette arrangementet hvert år, da det bare er et hopp, hopp og et hopp fra huset vårt. En kul ting med denne kjæledyradopsjonen er at du har lov til å ta med deg den fullt vaksinerte, veloppdragne, båndet hjørnetann hvis du velger det.
Så hvis du søker etter en hund, katt, kanin eller annet kjæledyr (jepp, har vi til og med sett griser på Irvine Animal Care Center), så kom du ned til hjemmet for høytiden Pet Adoption Fair denne lørdagen, 3. desember fra 10:00 til 15:00. Du vil sannsynligvis se oss ned at de knipser noen få bilder av de adopterbare valpene og hundene.

Her er mye mer informasjon om arrangementet:
Hjem for høytiden – 5. årlige kjæledyr adopsjonsmesse
Hva: Hjem for høytiden – 5. årlige kjæledyr adopsjonsmesse Når: Lørdag 3. desember fra kl.

Veibeskrivelse:
Ta Sand Canyon -avkjørselen fra 405 -motorveien; Sving til venstre til Oak Canyon; Sjulet vil være den andre innkjørselen til høyre.
Ta Sand Canyon -avkjørselen fra 5 -motorveien og ta til høyre; Gjør best til Oak Canyon; Sjulet vil være den andre innkjørselen til høyre.

Hva du skal gjøre på Pet Adoption Fair
Vi har gått i fortiden, og det handler først og fremst om at kjæledyr adopsjon samler mange forskjellige kjæledyrredninger for å vise hundene sine, valper, katter og kattunger for publikum. Vi har hørt at i det siste har hjemmet for høytiden Pet Adoption Fair vært veldig vellykket med å få dyr adoptert akkurat i tide til jul.

Her er mye mer informasjon om hjemmet for høytiden.
400+ adopterbare dyr
70+ leverandører og utstillere
Food Court and Bake Sale
Spør veterinæren og trenerbåsene
Stille auksjon og tegninger
Lavprismikrochip

Kostnaden for opptak til denne hendelsen er $ 1, og som jeg diskuterte tidligere, lar de deg ta med deg den fullt vaksinerte, veloppdragne, båndhunden.
Her er en lenke til Irvine Animal Care Center hovedsiden der du kan se og FAQ -seksjonen og en liste over dyrenes redninger, leverandører og utstillere.
Linus Min første valp ble adoptert fra Carson Animal Shelter, og vi har også meldt oss frivillig som fosterforeldre for hunder og valper, så vi støtter veldig mye adopsjon av kjæledyr. Hvis du vurderer å få den neste hjørnetann eller valp, kan du vurdere adopsjon av kjæledyr og i det hele tatt innebære besøk i år hjem for høytiden Pet Adoption Fair. Vi vil være der denne lørdagen … hva med deg? Har du vært i fortiden, eller planlegger du å gå i helgen. Gi oss beskjed hvis du har adoptert en valp fra dette arrangementet tidligere eller denne lørdagen. Vi vil gjerne høre om det nye adopterte kjæledyret ditt!

Toppvalg for valpene våre
Beste valpeleketøy vi liker: Calmeroos valpeleker m/ hjerteslag og varmepakker – ideelt for nye valper. hjelper til med å lette angsten i deres nye hjem.
Beste Canine Chew We Like: Bones & Chews Bully Sticks – Alle valpene våre elsker å bite, nippe og tygge. Vi elsker å bruke mobberpinner for å hjelpe til med å avlede denne uønskede atferden.
Beste hjørnetegninger vi liker: Gale hjørnetog-meg-godbiter-vi bruker disse som våre høye verdi godbiter for vår guide hjørnetann valper.
Beste fersk hundemat vi liker: bondens hjørnetann – For et par måneder siden begynte vi å mate Raven Fresh Canine Food og hun elsker det! Få 50% avslag på ditt første kjøp av bondens hund.

Sjekk ut mye mer av favorittene våre på vår nye valpesjekkliste.