Det er en fantastisk dag for en tur

Legg til denne delings -knappen til facebookfacebookfacebookshare til twittertwittertwittershare til pinterestpinterestpinterestshare til moreaddthismore4

Forleden var jeg ute og gikk mine to terrier, nesen deres løftet seg spent til brisen da de fanget nye dufter som drev veien. Naboen min bemerket: “Ser ut som de synes det er en fantastisk dag for en tur.” Når jeg ser på hundene mine, svarte jeg: “For dem er hver dag en fantastisk dag for en tur.”

Verdens helseorganisasjon anbefaler at voksne får totalt 150 minutter med aerob trening av moderat intensitet hver uke. Forskning viser at turgåing er den mest populære øvelsen. Hvis du går med moderat intensitet, kan du fremdeles føre en samtale mens du går, men du vil ikke kunne synge. Hvis du kan synge, går du for sakte. Hvis du er for vind til å snakke, må du kutte ned i tempoet.

Hundvandring kan være et optimalt treningsprogram

Mens mange mennesker kommer i gang med gangprogrammer, begynner mange å finne unnskyldninger for å hoppe over en dag her og der som raskt blir til å savne en uke, og før du vet ordet av det, er du i sofaen foran fjernsynet i stedet for å trene . Hunder er fantastiske treningskompiser fordi for dem, som mine terrier, er det alltid en fantastisk dag for en tur og deres trygle brune øyne og surrende hale kan kaste nok skyld på din måte at du legger ned avisen og henter båndet. Forskning beviser at folk som går med hjørnetann er mye mer sannsynlig å trene ofte og kommer i form sammenlignet med mennesker som går med bare menneskelige følgesvenner. En studie publisert i tidsskriftet Family & Community Health viste at folk som rutinemessig gikk hundene sine i nabolaget, gikk et gjennomsnitt på praktisk talt 200 minutter per uke. To av hver tredje vanlige hundeturere fikk sin nødvendige ukentlige trening, sammenlignet med en av fire hundeeiere som ikke gjorde å gå en vanlig rutine.

Komme i gang med et hjørnetannsprogram

Hvis du eller hunden din har helseproblemer, må du huske å snakke med legen din og veterinæren før du starter noe nytt treningsprogram. Når du starter en ny trening, kan du starte lavt og gå sakte er en god regel. Å gå litt hver dag og gradvis forbedre hvor lenge eller hvor raskt du går hver 4. eller 5. dag kan være en fantastisk måte å komme i gang med et program du kan holde deg til. Etter hvert kan du endre rutinen din for å legge til åser eller turer i skogen.

Bryt opp øvelsen din i flere segmenter hver dag, og tar sikte på å logge omtrent 20 til 30 minutter på mange dager i uken. Forskning fra University of Pittsburgh viste at det å bryte trening i flere korte segmenter, for eksempel tre 10-minutters hjørnetannsganger eller to 15-minutters hjørnetann, resulterer i mye mer effektiv trening enn en lang treningsøkt hver dag. I en fem måneders forskningsstudie med overvektige voksne, trente de som ble tildelt trening i korte treningsøkter 25 prosent mye mer totalt sett enn de som gjorde en lengre trening hver dag. Folk som trener i korte segmenter mistet også 40 prosent mye mer vekt enn de som gjorde den lange treningen.

Så hva venter du på? Ta på deg joggeskoene, få bånd, fløyte for Fido og kom i gang med ditt gangprogram. Klikk her for en hjørnetann som går dagbok