Chicken Jerky Products

AddThis Deling ButtonsShare til FacebookFacebookfaceBookShare til TwitterTwitterTwittersHare til PinterestpinterestPinterestShare til Moreaddhismore

Animal Guardians elsker å gi sine hjørnetrekk morsomme godbiter for å tygge på og/eller spise. Chicken Jerky -produkter har lenge vært en favoritt; Nylig har FDA imidlertid opplevd økte rapporter om bivirkninger og bivirkninger fra dyrehåndterere som bruker disse produktene.

FDA sa at dette er den samme gruppen av produkter som også ble rapportert, har et stort antall bivirkninger tilbake i 2007. Selv om det mistenkes å være på grunn av et slags problem med ingrediensene (som i stor grad er laget i Kina), er det nøyaktig Kjemiske eller mikrobielle årsaker er ikke funnet ennå. FDA ga imidlertid nylig ut en rapport for å advare de dyreforesatte som bruker disse produktene.

Noen av symptomene som er sett inkluderer alvorlig slapphet, tap av matlyst, oppkast/diaré, samt organ- og nyresvikt. Hvis kjæledyret ditt bruker disse produktene og viser noen av disse kliniske tegnene, kan du avslutte bruken av disse produktene og se veterinæren din umiddelbart for støttende omsorg for kjæledyret ditt. Jeg foretrekker alle naturlige godbiter som de som er laget av Evo (dvs. California Natural Treats), Petguard, Stella & Chewy’s og Purebites. For tyggegøy moro er mobberstokker også nyttige for hjørnetenner å trene tenner og tannkjøtt.