Gjennomgang: Small Uhow Mighty: Kitten Lady’s Guide to Saving the Most Prone Felines

Vi er enorme fans av Kitten Woman Hannah Shaw. Tatt i betraktning at hennes aller første redning for ti år siden, har Hannah etablert en stor overholdelse med på Instagram, YouTube så vel som Facebook, med noen av de mest bedårende bildene av kattunger du noensinne vil se på nettet, men hun handler om så mye en mye mer enn bare bedårende bilder. Shaw har endt opp med å bli profesjonell på nøyaktig hvordan man kan spare i tillegg til å oppdra foreldreløse kattunger. I tillegg til mentor neonatal kattunge workshops på tilfluktsrom rundt om i landet, tilbyr nettstedet hennes og YouTube -kanalen et rikdom av ressurser på kattunge omsorg.

I Tiny uansett mektig, har Hannah samlet en ekstraordinær ressurs på kattunge omsorg. Hun forklarer ikke bare hvorfor nyfødte kattunger er så utsatt og nøyaktig hvordan hun tilbyr med disse utfordringene, men hun skisserer på samme måte nøyaktig hvordan ethvert individ kan hjelpe dem. Fra å fremme til å anerkjenne risikoindikasjoner, så vel som å adressere dem tidlig til å hjelpe kattunger med å oppdage Purrfect permanent hjem, er denne guiden fullpakket med solid så vel som undersøkt informasjon.

Boken inneholder flere inspeksjonslister samt instruksjonsveiledninger i tillegg til enkle til anbefalingskart samt grafer, alt fra nøyaktig hvordan du erkjenner, samt behandle typiske katt virus til et parasittinspektør, samt et “fargehjul av bæsj ”Det forklarer hva en kattunge avføring kan fortelle deg om potensielle helse- og velværeproblemer.

Hannah tar også opp vanskene med å redde kattunger, inkludert et kapittel om å håndtere empati -tretthet og utbrenthet, noe som ofte blir forsømt i redningssirkler, så vel som det kan bare være et av de mest avgjørende kapitlene i boken. “Selvomsorg er dyrepleie,” komponerer Hannah. “Ikke unnlate å huske at vi må føle oss bra for å gjøre godt.”

De informasjonspakkede seksjonene er ispedd personlige redningshistorier, inkludert historien om Hannahs egen kattekoko, den aller første kattungen hun noensinne har reddet.

Og så er det bildene! Du vil være vanskelig presset for å oppdage mye mer bedårende bilder av kattunger enn de som er omtalt i denne boken. Alle bildene er tatt av utrolig dyktig feline profesjonell fotograf Andrew Martilla eller av Hannah selv.

Selv om du aldri trodde at du ville tenke på å fremme kattunger, kan det være lurt å begynne etter å ha lest denne boken. På et minimum vil du føle deg påvirket til på en eller annen måte å bli inkludert i å endre verden for de minste felines. “Det er ingen mangel på metoder som individer som meg så godt du kan bli aktive for å gjøre verden til et tryggere sted for katter så vel som kattunger,” komponerer Hannah. Under overskriften “Finn din Feline Supermower”, tilbyr hun en lange oppføringer av tips for alle å bidra, alt fra de tydelige alternativene som å bidra med penger eller frivillig arbeid på et regionalt ly for noen du kanskje ikke har trodd på, for eksempel å dele Din ekspertkunnskap med en redningsgruppe eller organisering av en feline matkjøring på skolen din, service eller regionalt samfunn.

Tiny, men mektig er ikke bare et must for nåtid så vel som fremtidige redningsmenn, fosterforeldre, aktivister, så vel som talsmenn, men en glede å sjekke ut samt søke etter alle personer som liker katter.

Tiny, men Mighty vil bli utgitt 6. august, samt er tilgjengelig fra Amazon samt hvor som helst bøker er solgt.

Interiørbilder levert av utgiveren samt brukt med tillatelse

*The Mindful Feline er en deltaker i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet markedsføringsprogram designet for å levere et indikerer for oss å lage kostnader ved å lenke til Amazon.com så vel som tilknyttede nettsteder. Dette indikerer at hvis du velger å kjøpe med noen form for koblinger, får vi en liten provisjon. Vi sprer bare ordet om produkter og tjenester vi enten har brukt eller vil utnytte oss selv.

Ingrid King

Du kan også like:
Kommer i sommer: Small Uhow Mighty: Kitten Lady’s Guide to Saving the Most Prone Felines

Kattunge kvinnen på utflukt for liten uansett mektig

Orphan Kitten Club: Viet til å redde livene til de minste felinene

«En gate katt som heter Bob, en tortie, samt en lignende kamp
MEWS så vel som NIPS: Office Kitties Debit samt Credit Score Boost Worker Moral »

4 Kommentarer til anmeldelse: Small Uhow Mighty: Kitten Lady’s Guide to Saving the Most Prone Felines

Eleanor Skibo sier:

3. august 2019 kl. 21:14

Jeg liker alle! Alle de lodne sfærene av lignende er en lykke å se på så godt som de absolutt får meg til å smile. Ms Shaw Lykke til med alle dine bestrebelser, så vel som å fortsette med ‘de lille, men mektige’ visdomsordene så vel som de innbydende bildene. Takk til deg, Ingrid for å ha brakt Shaw til ‘Conscious Cat.’

Svare

Kathy sier:

3. august 2019 klokka 08:32

Definitivt ennull