[NYTT PRODUKT] Bell Rock Growers Organic Self Grow Pet Eco-Friendlies

Legg til denne delingen ButtonsShare til FacebookFacebookfaceBookShare til TwitterTwittertWittersHare til PinterestpinterestpinterestShare til Moreaddthismore4

Planter så vel som blomster er en vakker metode for å bringe friluftslivet inn i hjemmet ditt, men har du noen gang fanget hjørnetannen din eller kattete og nappet et blad eller et kronblad? Mange dyr liker å spise planter, torv samt blomster. Selv om det er forskjellige grunner til denne oppførselen, kan det være skadelig for å prøve å fylle ernæringsrom for bare å like smaken, kan spise planter være skadelig for kjæledyret ditt. Noen planter kan faktisk være ekstremt giftige for katter så vel som hunder. Voks dine egne sunne kjæledyr øko-venner for å tilfredsstille kjæledyrets lengde etter å beite med bellrockdyrkere organiske selv dyrke kjæledyr greener.

Hvorfor spiser hunder så vel som katter gress?

Hunder så vel som katter spiser planter, torv samt blomster av mange grunner, inkludert kjedsomhet, lekenhet, sult, så vel som for å tilfredsstille ernærings- og/eller fordøyelsesbehov. Torv er den mest typiske planten som hunder vil spise, så vel som mens torv i seg selv utgjør litt skade for kjæledyret ditt, er det ingen metode for å forstå hva som er på den torva som kan være farlig. Gjødsel, ugraspiller så vel som plantevernmidler kan gjøre kjæledyret ditt ekstremt sykt. Andre planter så vel som blomster er også giftige for katter så vel som hunder. Fremtredende stueplanter som Diffenbachia, Philodendrons, bregner, liljer, samt julestjerner kan alle være giftige for kjæledyr.

Det er derfor det er viktig å være sikker på at den ganske nye stueplanten du tar hus for å livne opp boarealet er risikofritt for dyr å spise. ASPCA tilbyr en alfabetisert liste over over 1000 giftige så vel som ikke-giftige planter for å hjelpe kjæledyrforeldre til å skille ut hvilke planter som kan være en risiko for kjæledyrets helse.

Hvordan stoppe dyr fra å spise giftige planter

Det er trinn du kan ta unngå katt eller hjørnetann fra å spise planter som kan være skadelig for dem, for eksempel:

Heng innendørs stueplanter fra taket i hengende planters

Hold torv så vel som hekker trimmet lavt

Bruk ikke-giftig gjødsel så vel som skadedyrmiddel på hagen samt hage

Spray potensielt skadelige planter med Fooey Ultra-Bitter Training Aid Spray

Forsy kjæledyret ditt med et trygt, sunt kjæledyr torvalternativ

Tegn på kjæledyrforgiftning inkluderer sikling/munnskumming, oppkast, diaré, anfall, blodig avføring, slapphet, tap av matlyst, uregelmessig hjerteslag, neseblødninger/blåmerker, samt manglende evne til å urinere. I situasjon med utilsiktet giftig inntak av plantet, må du huske å holde telefonnumrene til veterinæren din og/eller nødveterinærsenteret i nærheten. Du kan også telefonsamtale ASPCA Animal Poison Management Center på (888) 426-4435.

Bell Rock Growers Organic Self Grow Pet Eco-Friendlies tilbyr levende ernæringsdyr Crave

Tilfredsstille kjæledyrets krav til å gnage med Bell Rock Growers Organic Self Grow Pet Greens. Det er som å dyrke en hage bare for kjæledyret ditt! Disse næringsrike frokostblandingsgrasene er lett å dyrke best ut av sin egen pose eller kar, og glede katter, hunder, fugler samt krypdyr med velsmakende, friske så vel som næringsvennlige øko-venner de naturlig higer etter.

Bell Rock Growers Organic Self Grow Pet Eco-Friendlies tilbys i tre varianter, inkludert Pet Eco-Friendlies Gard Vel som Pet Eco-Friendlies Garden Tub med GMO-fri organisk hvetegress. Alle er fullpakket med næringsstoffer kjæledyret ditt trenger, så vel som å vokse raskt og enkelt i ditt eget hus på bare 5-7 dager. Faktisk kan du dyrke dem best ut av sin egen pose eller badekar. Bare spre frøene, tilsett vann i tillegg til å oppdage et solrikt sted … Mother Nature vil gjøre resten!

Gi hjørnetann eller feline lisensierte USDA-organiske miljøvennlige som hjelper til med å støtte sunn fordøyelse, unngå hårballer, samt øke kalsium i kostholdet samt protein med klokkestrokkers organiske selvdyrker kjæledyr greener.

Vinn helt gratis Bell Rock Growers Organic Self Grow Pet Greens!

Ville katt eller hjørnetann som ferske, organiske kjæledyrgrønnsaker? Fortell oss om kjæledyret ditt som for planter, så vel som du kan vinne en helt gratis Bell Rock Growers Organic Self Grow Pet Eco-Friendlies fra 1800Petmeds!

Bare legg igjen en kommentar nedenfor og forteller oss hvorfor du så vel som kjæledyrkravet ditt helt gratis Bell Rock Growers Organic Self Grow Pet Greens.

Vi vil gi bort et av hvert utvalg av Bell Rock Growers Organic Self Grow Pet Greens. Vinnere blir valgt tilfeldig tirsdag 22. august 2017, så alle som deltar har en mulighet til å vinne! (Begrenset til innbyggere i USA) Lykke til!

Gratulerer til våre tegningsvinnere: Judy M, Jennifer H, samt Joan L. Vi sender deg en e -post med detaljer om å erklære prisen.