Gjennomgang: Mord med Ganache av Lucy Burdette

katter, avgjørende vest- og munnvannende mat: Jeg kan ikke tenke på en bedre måte å unnslippe vinteren doldrums. Mord med Ganache, den fjerde i Lucy Burdettes avgjørende West Food Critic Mystery Series, er ikke teknisk sett et kattemysterium, men det er nok katter i boken til å holde katteelskere lykkelige.

Fra utgiveren:

Hayley Snow, matkritikeren for Crucial Zest Magazine, har tallerkenen hans høyt med restaurantanmeldelser, smultring og klissete bun -smaksprøver, og et innlegg på Hemingway -kattene. Men denne uken har hun også ansvaret for bryllupet til bestevenninnen. Og så legger noen til en side av drap …

Hayley bor på en husbåt med sin veldig kule katt Evinrude, som, selv om den ikke er sentral i plottet, av og til gjør opptreden i historien. Haley er også på oppgave for Crucial Zest Magazine å skrive en historie om Hemingway -kattene, og den uvanlige konklusjonen av boken finner sted på Hemingway House, som gir leseren en sjanse til å møte noen av de populære felinene.

Jeg gledet meg grundig i dette fartsfylte, morsomme mysteriet, den tropiske omgivelsen og den helt kalorifrie skyldige gleden av å lese om litt bemerkelsesverdig mat (oppskrifter er inkludert på baksiden av boken) og selvfølgelig kattene. Hvis du ikke har råd til å gå bort til vårpausen, er denne boken den nest beste tingen.

Jeg mottok en kopi av denne boken fra forfatteren. Å motta den gratis kopien påvirket ikke gjennomgangen min.

Ingrid King

Du kommer kanskje også til å like:
Gjennomgang: Death With All the Trimmings av Lucy Burdette

Gjennomgang og gave: Killer Takeout av Lucy Burdette

Gjennomgang: Fatale reservasjoner av Lucy Burdette

«Gjennomgang: Aikiou Stimulo Interactive Feeder and Puzzle Toy
Cat Scratch Disease: Må du være bekymret? »

2 kommentarer til anmeldelse: Murder With Ganache av Lucy Burdette

Heather sier:

7. februar 2014 klokka 11:41

Jeg elsker denne serien. Jeg kan ikke vente med å få den nye boken til å lese. Det var på grunn av en bokanmeldelse/intervju som ble lagt ut her for lenge siden (med Lorna Barrett) at jeg fant denne bloggen i utgangspunktet. Jeg er så fornøyd med at jeg gjorde. Jeg har glede meg over all den store informasjonen og produktanmeldelsene, konkurransene og alle antikvitetene til Amber, Allegra og Ruby. ?

Svare

Connie Marie sier:

7. februar 2014 klokken 01:03

Definitivt vil sjekke det ut!

Svare

Legg igjen et svar
E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *
Kommentar *
Navn *

E -post *

Ved å legge igjen en kommentar, er du enig i innsamlingen av dataene dine på dette nettstedet i henhold til vår
Personvernregler.
*

Gi meg beskjed om oppfølgingskommentarer ved hjelp av e-post. Du kan også abonnere uten å kommentere.

Δ